фирми продукти
представяме
работа
 
Живот в каравана

За някои хора животът е пътуване, а човекът е човек, когато е на път. Именно тук идва ред на функционалните каравани, така известни в повечето европейски държави и най-вече в САЩ. Те представляват един сравнително евтин и бърз начин да обиколите света, без да се налага да напускате дома си. Или поне онова, което сте създали като втори дом във вътрешността на караваната. Вижте как една каравана се е превърнала в истинска къща на колела – отвън тя изглежда малка, но в нея са побрани всички екстри, необходими за пътуване.

каравани

каравани

Тук се вижда ясно разликата между караваната, която вградената ниша е вътре или вън:

каравани

каравани

Ето и готовата за път каравана:

каравани

каравани


Ето и как изглежда разпределението във вътрешността й:

каравани


Време е да видите и най-интересното – как е обзаведена караваната, така че да се превърне в истински дом на колела. Вътре в конструкцията са поместени кухня, трапезария, две спални, баня, тоалетна и всекидневна. Ето и как са разпределени те:


Спалня
Едната спалня разполага с голямо легло до малко прозорче с щори. Над леглото е монтиран шкаф от дърво, който обхваща горната и странична част на помещението.

каравани

В другата част на леглото има сгъваема стенна поставка за телевизор. Тук също има малко прозорче с щори, дървен стенен шкаф, както и пластмасово кошче за дрехи. На няколко места на стената са монтирани метални закачалки.

каравани

каравани


Баня
Макар и малка, нишата за къпане е достатъчно функционална – тя събира малка душ кабина, обособена със завеса за баня. Остреща пък се намира банята – с мивка, тоалетна и шкафчета от дърво. Всичко е поместено така, че да има място за всички необходими мебели и аксесоари.

каравани  каравани


Всекидневна и трапезария
След банята и нишата за къпане се намира основното помещение – в него са побрани кухнята, трапезарията и всекидневната. Входната врата се намира вляво, а всекидневното помещение – вдясно. Канапето е сгъваемо и може да се превърне в легло за двама. До него е поместен кътът за хранене, като тапицерията на двата сектора е от еднакъв материал, така както и завесите. От другата страна пък се намира висок шкаф с телевизор и място за книги.

каравани

каравани

каравани


Кухня
Кухнята е обособена до входната врата и съдържа мивка, малко прозорче, горни и долни дървени шкафове, вградена микровълнова печка, стандартна печка и хладилник със среден размер. Откъм вратата е монтиран сгъваем плот, под който се помещава кошчето за смет.

каравани

каравани

каравани


Спалня/ детска стая
Втората спалня (която може да се използва и като детска стая) се намира в другия край на караваната и помещава двуетажна система от две легла, дървени шкафове, гардероб и поставка за телевизор. До леглата се стига чрез две стъпала, а от едната страна има малко прозорче. До леглата има втори прозорец, като всяко легло разполага със собствено осветление за четене.

каравани

каравани

каравани


Източник: bholmes.com







31 януари 2011 13:25 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктът се предлага на нашия пазар.
28 януари 2011 23:57 | страхотна е
От: esssii
колко струва това удоволствие да си го закупиш и каква гаранция има,колко гор като кога или камион може ли всичко подробна да ми опишете
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
каравана, каравани, интериори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg