фирми продукти
представяме
работа
 
Вградени кухненски шкафове

По-ефикасни, по-компактни и много по-ненатрапчиви като дизайн, модерните кухненски шкафове включват вградени рафтове и отделения, които използват максимално потенциала на интериорното пространство в кухнята.


1. Чекмедже за прибори

кухни

Зад декоративната предна част на това тясно чекмедже се крие перфорирана метална плоскост за окачване на всякакъв вид приспособления и прибори за готвене. По този начин те заемат много малко място и остават скрити от погледа, за да осигурят една по-спретната и подредена кухня.


2. Кухненски остров с поставки за вино


кухни

Този малък, но красив кухненски остров от дърво има мултифункционално предназначение – освен като плот за приготвяне на храната, той играе ролята и на кухненски шкаф – чрез вградените рафтчета и чекмеджета под плота. От едната му страна пък е монтирана вградена поставка за бутилки вино – лесно достъпна, красива и практична.


3. Мобилен шкаф - количка


кухни

Ако сте от хората, които обичат да посрещат често гости в дома си, ето едно практично решение. Този дървен кухненски шкаф е с панел, наподобяващ всички останали, но зад панела се крие практична бар – количка на колелца, която след употреба се прибира лесно на мястото си под кухненския плот.


4. Чекмедже за бутилки

кухни

Вино, безалкохолно и алкохол – всички тези бутилки могат да се поберат в това спретнато чекмедже на метални релси. В отделенията на чекмеджето бутилките ще стоят стабилно и подредено, без опасност от изливане. Ако желаете, можете да направите чекмеджето по-високо, за повече стабилност, или да съчетаете отделения с различен размер за различните видове бутилки.


5. Шкаф - чекмедже


кухни

Скрити зад панел, идентичен на тези на останалите кухненски шкафове, тези метални рафтчета могат да поберат множество хранителни продукти, бутилки и подправки. Така шкафът използва пространството в дълбочина, без да има риск да забравите някой от продуктите, закътани в задната му част. Ако искате повече стабилност, можете да заложите на по-високи странични стени, които да попречат на продуктите да падат на земята при издърпване на шкафа – чекмедже.


Източник: kitchenbathideas.com







Няма коментари


ключови думи
вградени шкафове, кухненски шкафове, кухни

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg