фирми продукти
представяме
работа
 
5 класически нюанса за интериора

Ако наскоро сте правили ремонти или планирате да правите такива, вероятно сте се сблъсквали с проблема с избора на цветове за интериорите. Да, Вие знаете кой цветове предпочитате, но любимият нюанс невинаги е особено подходящ за дома, особено ако е по-ярък и наситен. Освен това невинаги можете да прецените предварително дали избраните цветове ще се съчетават добре помежду си или ще се получи грозен контраст.

дизайн с цветове

Ако нямате особен опит с интериорния дизайн и не искате да рискувате, специалистите са определили няколко нюанса, които са класическо решение за дома и носят почти нулев риск от грешка в дизайна. Избраните нюанси имат рядката способност да се съчетават с почти всички цветове, текстури и мотиви. Ето и няколко от тях:


1. Ванилово жълто и бледи прасковени нюанси

дизайн с цветове

Неяркото, много бледо жълто е класически избор за неутрален цвят за стените в дома, тъй като играе ролята на фин, ненатрапчив фон на интериора. За разлика от бялото и слоновата кост, ваниловите и кремавите нюанси са деликатни, но не и безлични – имат характер и чар, който не контрастира с останалите цветове, а ги подчертава. Същото важи и за бледите тонове на прасковеното.


2. Бледи нюанси на синьото


дизайн с цветове

Успокояващи и фини, светлите тонове на синьото могат да се използват широко в интериора, тъй като носят ненатрапчив чар и стилна красота.


3. Светлосиво


дизайн с цветове

Това е вероятно един от най-неутралните нюанси, които можете да изберете за дома си, макар този нюанс да е по-скоро безличен и лишен от характер. Ако търсите обаче фон за аксесоарите в по-ярки цветове, изборът му е удачен.


4. Бледолилави нюанси

дизайн с цветове

Ненаситените, убити нюанси на лилавото и лавандуловото са подходящ избор за Вас, ако харесвате тяхната мека красота и деликатен чар. Те имат характер, но пък са толерантни към останалите цветове, особено ако те са в студената гама.


5. Сиво-кафяви нюанси

дизайн с цветове

Много светлите тонове на сиво-кафявото и бежовото също са удачен избор за класическа цветова палитра. Чудесен заместител на слоновата кост като нюанс, те са меки и добавят усещане за стил в дома.


Източник: sunset.com







Няма коментари


ключови думи
цветове, бои, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg