фирми продукти
представяме
работа
 
9 стилни мивки за банята

Мивките тип купа, при които съдът на умивалника не е вграден в плота на тоалетката, носят особен чар и красота. Те изпъкват със собствен характер и могат да бъдат използвани като акцент в банята. Вижте няколко стилни идеи за интериора.


1. Оазис на спокойствието

мивки в банята

Създадени от полупрозрачно стъкло със син отенък, тези две идентични мивки изпъкват върху абаносово черния плот на тоалетката и се съчетават с морско зеления нюанс на облицовката върху стените. Освен това видът на умивалниците синхронизират с този на течащата вода – съчетание, създаващо усещане за спокойствие, баланс и лежерност.


2. Класическа мивка от порцелан


мивки в банята

Стандартна на вид, но много стилна като дизайн, тази мивка представлява кръгла порцеланова купа, монтирана върху мраморен плот. В интериора са умело съчетани нюансите и материалите както на умивалника, така и на облицовката върху стените, и на плота на тоалетката. Допълнителен детайл е стилният никелов кран на мивката, монтиран директно върху стената.


3. Меден умивалник

мивки в банята

В тази баня нестандартният кран на чешмата, направен от бронз и монтиран директно върху стената, е чудесно допълнен от стилната медна мивка, тип купа. Заради красивия си дизайн, тя е превърната във фокусна точка на интериора, като е съчетана не само с чешмата, но и с рамката на огледалото. Нестандартните аксесоари са допълнени от стенна облицовка и плот в неутрални нюанси.


4. Елегантна СПА мивка

мивки в банята

Изчистеният дизайн и меки извивки на този умивалник му придават изключително красив вид, много подходящ за бани в СПА стил. Той е създаден от порцелан и се съчетава чудесно с тоалетката от дърво и плот от естествен камък. Цветовете в дизайна са меки и неутрални, като се редуват светли и тъмни тонове, за да се получи ненатрапчив контраст.


5. Каменна мивка и контраст

мивки в банята

Основното цветово съчетание в този интериор е между черно и бяло. Тоалетката е с черна основа и бял плот, върху който изпъква умивалникът от черен камък. Класическото цветово съчетание може да бъде намерено и върху стените на банята, където е подбран стилен тапет с флорална щампа.


6. Фантазия в кремаво

мивки в банята

Керамичната мивка тип купа е идеалното решение за бани, в чиито дизайн се акцентира върху естествените материали и цветове. Тоалетката например е от дървесина, а плотът е от естествен камък в кремав нюанс. Тези детайли са съчетани с кремава облицовка върху стените и няколко аксесоара в какаово.


7. Нестандартна каменна мивка

мивки в банята

Съчетана с красивия естествен вид на дървесината, тази очарователна мивка допълва природния дизайн на банята. Тя прилича на външен вид на издълбан и изгладен камък, мивката всъщност е направена от порцелан.


8. Като китайски порцелан

мивки в банята

За почитателите на старинния дизайн, тази мивка тип купа е създадена от керамика и е декорирана със сини мотиви, така че да имитира старинен китайски порцелан. Умивалникът е съчетан с ваза със същия дизайн, както и с обзавеждане за баня от дървесина.


9. Стъклена купа в синьо


мивки в банята

Макар и семпла като дизайн, тази мивка от синьо стъкло е идеално решение за баня, в която акцентът пада върху друга част от обзавеждането. Ненатрапчива и функционална, тя е съчетана с хромирана чешма без кранчета и е поставена върху бял плот.


Източник: kitchenbathideas.com







16 май 2010 13:58 | По повод името на тези УМИВАЛНИЦИ(легени,кастрони и т. н)
От: ПРОЛ
Да може да се каже не Умивалник а Снобарник.Изглежда неудобно и непрактично, само СКЪПО
14 април 2010 11:49 | Умивалник
От: Николинка Христова
Страхотни са! Защо не са измислили по-благозвучно име за това удобно и в този вид прекрасно нещо? Умивалник ми звучи като плювалник.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
мивка, мивки, бани

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg