фирми продукти
представяме
работа
 
Бърза великденска декорация

Ако не искате да хабите яйца за великденската декорация, ето един начин да декорирате без да използвате за това никакви яйца. Крайният резултат обаче по никакъв начин не отстъпва на яйчените украси, тъй като имитира именно ажурни великденски яйчица в разнообразие от цветове. Така получената декорация можете да окачите на желаните места, да подредите в кошничка или да поставите директно върху масата.

яйца   яйца


От какво имате нужда
:

* няколко малки овални балона с формата на яйца
* ножици
* цветни конци за бродерия или конци от желания материал
* течна скорбяла, препарат за колосване на тъкани или обикновено нишесте (разтворено във вода)


яйцаКак да ги направите:

1. Надуйте балоните до желаните размери и ги завържете здраво.

2. Накиснете парче конец за бродерия с дължина 30- 60 см. в избрания разтвор или в препарат за колосване.

3. Издърпайте внимателно конеца, за да премахнете излишъка от разтвора и започнете да го увивате около балона. Гъстотата на навивките и тяхната посока зависят от Вашето желание и вкус. Ако плетката е твърде гъста, в горната част на балона оставете малък отвор, през който да извадите балона, след като сместа изсъхне.

4. Завържете парче сух конец за горната част на плетката и окачете балона, за да изсъхне добре.

5. Когато конците се втвърдят, спукайте балона и го измъкнете внимателно през някой от отворите между нишките или през специално оставената дупка в горната част на декорацията.

Съвет: Ако не разполагате с материалите за разтвора, можете да използвате и силен лак за коса – навийте конеца около балона, напръскайте обилно и оставете да изсъхне, след което спукайте и извадете внимателно балона от така получената декорация.

яйца


Източник: bhg.com







14 април 2011 09:44 | Страхотна идея!
От: Гергина Николаева
Туку-що направих три яйца.Много лесно бързо и забавно,Но понеже нямах балони в наличност използвах през.....атив .От един надут по дължина направих 3 едновременно,завързах го на две места и стана супер.Напръсках с лак и сега чакам да изсъхне.Довечера ще пиша отзиви какво се е получило,след като съМ ги спукала. пОЗДАРВИ НА ЕКИПА!!!!!!!
1 април 2010 14:24 | Браво
От: СЛК
Бързо, лесно и ефектно - наистина браво! Утре ще опитам.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
Великден, великденска декорация, декорация с яйца

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg