фирми продукти
представяме
работа
 
Бързи идеи за дома – част 3

Понякога нещо съвсем семпло може да освежи дома и да му придаде уникален чар. Вижте още хитри идеи, които ще Ви грабнат с оригиналността и лесното си изпълнение.

5 бързи идеи за дома
Бързи идеи за дома


1. Практична поставка за салфетките


идеи за дома

идеи за домаАко обичате да организирате обеди или вечери на открито, вероятно сте се сблъсквали с проблема на хвърчащите от вятъра салфетки. Вместо да ги покривате с камъни, чаши и прочее тежки предмети, направете си сами поставка за салфетките, която ще ги държи на място, без да пречи на лесния достъп до тях.

За целта използвайте квадратно подносче от метал, пластмаса или дърво, а към него прикрепете тежестта. Тя може да бъде направена от готова дръжка на стара кофа или като проврете парче тел през тънка метална или пластмасова тръба, срязана до дължина спрямо широчината на подноса.

Ако желаете, предварително можете да боядисате както подносчето, така и тръбата.



2. Изкуство за стената в консерва

идеи за дома

Не изхвърляйте консервените кутии в кошчето за смет – използвайте ги за декорация на стените. Свържете няколко еднакви кутийки помежду им с метални болтчета, като предварително пробиете отвори с дрелка. Окачете така получената група върху стената и използвайте кутиите като вази за цветя. Ако желаете, предварително можете да ги боядисате  със спрей-боя.


3. Природна картичка на живо

идеи за дома

Ако сте любител на природата, направете си бързо и лесно тази красива декорация. За целта са Ви необходими само голям ъгловат буркан, картичка (снимка) с природна картина и избрани аксесоари от природата. Поставете картичката върху едната стена на буркана и я залепете с двойнозалепваща лента – добре е тя да бъде по-голяма, за да облепите цялата стена, като можете дори да я поставите върху три от стените на буркана, за да постигнете по-голям ефект. На дъното на буркана поставете желаните аксесоари – малки шишарки, клонки, камъчета, мъх, цветчета, миди и прочее, в зависимост от това каква снимка сте избрали за фон. Затворете капака на буркана и поставете на желаното място.


Източници: marthastewart.com, easydiyathome.com и bhg.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари, дом, обзавеждане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg