фирми продукти
представяме
работа
 
6 страхотни трансформации на дома

Истинският майстор в сферата на интериорния и екстериорен дизайн може да превърне и най-семплата къща в истински дом. Вижте няколко такива проекта, които са чудесен пример за таланта на специалистите.


1. Мултифункционална стая

трансформации на дома

Преди трансформацията помещението е спретнато, но скучно и без никакъв стил. То е скрито от основните помещения на къщата чрез стена с вграден гардероб.

трансформации на дома

Новият дизайн на кухнята е стилен и модерен, като в него присъстват елементи с изчистени линии и много светлина. Трапезарията е обособена отделно от кухнята чрез частична стена от дървени планки, макар визуално двете помещения да са неразделни.


2. Нова фасада за дома

трансформации на дома

Семплата и скучна фасада на къщата я прави с неугледен вид, макар сградата да е разположена сред терен, покрит със зеленина и дървета.

трансформации на дома

Новата фасада е не само по-красива и нестандартна, но и по-издръжлива на атмосферните условия. Виниловият сайдинг е заменен с облицовка от синтетичен камък в пастелни кафяви тонове, които се съчетават страхотно със зеленината наоколо.


3. Модерна кухня


трансформации на дома

При построяването на къщата кухнята като такава е била помещение с единствена цел в нея да се приготвя храна. Ето защо тя е сравнително малка като размери и семпла като дизайн.

трансформации на дома

Кухнята е превърната в модерна семейна стая с кът за готвене и стилен бар за хранене. Традиционната бяла ламперия придава на дизайна стил и усещане за чистота, а тъмната дървесина на настилката и мебелите създава интересен контраст.


4. Семейно помещение

трансформации на дома

Преди трансформацията кухнята  изглежда тъмна и неугледна. Едно от най-големите й предимства – камината, не е подчертано като елемент от интериора, което е в минус за дизайна.

трансформации на дома

Едната стена е премахната, а това позволява на помещението да се отвори архитектурно и визуално. Огромните прозорци осигуряват много светлина за помещението, а свежите цветове създават настроение и приятни емоции.


5. Планинска къща


трансформации на дома

Тази стара къща, намираща се сред планините на Аляска, е била изоставена с години. Тя е започнала да запада и да се руши, но трансформацията я е превърнала в истински уютен дом сред гората.

трансформации на дома

Нов винилов сайдинг за фасадата и няколко основни ремонта са превърнали старата рушаща се къща в оазис на брега на планинското езеро.


6. Стилна кухня

трансформации на дома

Тази тясна и неугледна кухня с U-образна форма съдържа основно черно-бяла палитра, съчетана с естествените дървесни тонове на мебелите и паркета. Нейният дизайн е нерационален по отношение на движението из стаята, като единственото място за сядане е тесният бар с два бар стола.

трансформации на дома

Слънчева и цветна, трансформираната кухня грее в свежи нюанси на жълтото, синьото, червеното и зеленото. Макар да съчетава няколко ярки цвята, дизайнът е ненатрапчив и интересен. Що се отнася до архитектурата на кухнята, в нея е обособен кът за сядане с удобни пейки, а останалите елементи са леко изместени назад.


Източник: sunset.com







8 юни 2010 13:37 | preustroistvo
От: diana
Горската къщичка е фантастична!!!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
трансформации, ремонти, интериори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg