фирми продукти
представяме
работа
 
10 страхотни помещения на открито

С настъпването на топлите месеци ние сме притеглени на открито, за да се порадваме на слънчевите лъчи и свежия въздух. След дългите зимни дни, вече е време да Ви дадем малко вдъхновение за лятото, а именно няколко идеи за помещения на открито.


1. Всекидневна на свеж въздух

помещения на открито

Уединено и едновременно с това отворено като пространство, това екстериорно помещение Ви дава възможност да се насладите на слънцето, вятъра и свежия въздух, без да жертвате удобството. Меките мебели за сядане са подредени около малка дървена масичка за кафе, като в дизайна са добавени и няколко аксесоара в свежи цветове. Металната решетка пък служи за основа на увивните растения и така създава своеобразен параван.


2. Семпло и спретнато

помещения на открито

Стилното дворче с тухлена настилка е заобиколено от зеленина, а в центъра му са поставени масичка и столове за сядане, създавайки семпъл, но уютен кът за разговори сред природата.


3. Лятна всекидневна

помещения на открито

Там, където границите между екстериора и интериора се размиват, може да се създаде външно помещение, което обаче носи белезите на стая вътре в дома. По този начин тази екстериорна всекидневна разполага с всички удобства, като все пак може да предложи предимствата на откритите пространства. За да се създаде усещането за домашен уют, над помещението е изграден покрив от дървени летви, като дори е инсталиран и стилен полилей.


4. Маса под покрива

помещения на открито

Полупрозрачният покрив, поставен над верандата, прави екстериорното пространство по-практично и с повече възможности за употреба. То може да се използва при дъжд и силно слънце, тъй като е защитено от покрива, без това да пречи на страхотната гледка. Същевременно липсата на стени позволява на въздуха да се движи безпрепятствено в помещението, осигурявайки свежест и хладина в горещите дни.


5. Луксозно помещение на открито


помещения на открито

За онези, които не са готови да се отдадат на капризите на топлото време и горещините, това полуоткрито помещение е чудесно решение. То разполага с тавански вентилатор за разхлаждане, както и с възможността да се монтират няколко стени при силен вятър.


6. Шедьовър от дървесина

помещения на открито

Едно доста нестандартно решение за градината, което не е никак лесно за изпълнение, но пък е много красиво. Екстериорното помещение е обособено чрез дървена решетка, която служи за основа на увивни растения. Заобиколен от зеленина, този кът е едновременно уединен и отворен като дизайн.


7. Уединение и уют

помещения на открито

Ако сте почитатели на уединението сред природата, това е решението за Вас – кът, превърнат във външна всекидневна, обзаведен със семпли рустикални мебели от дърво. Уединението е осигурено от тухлената стена с вградена камина във формата на пчелен кошер, върху която са оставени да се развиват свежи увивни растения.


8. Стая в кутийка

помещения на открито

Почти като истинска всекидневна, тази стая разполага с 3 стени и обзавеждане, включващо няколко мебела и декорация. Така се създава една едновременно уютна, но и свежа атмосфера сред зеленина и чист въздух.


9. Лятна кухня

помещения на открито

За любителите на кулинарните удоволствия лятната кухня е една нова възможност да се насладят едновременно на своето хоби и на природата навън. Частичните стени предпазват от капризите на времето, а отворената част на помещението е място за къта за хранене.


10. Лоджия в градината

помещения на открито

Този сенчест кът предлага стилно решение за прекарване на времето на открито. Металните решетки са основа за увивните растения, които създават ажурен покрив, осигуряващ сянка над удобните столове. Допълнителен чар придава настилката, оформена шахматно.


Източник: bhg.com







17 март 2010 12:26 | strahotno
От: Mariq Ivanova
strahotni kat4eta za po4ivka v doma. Az iskam da si pravq alpineym i nastilka na dvora s plo4i ot starite ka6ti.Nqkoi moe li da mi prati snimki na ne6to takova???
16 март 2010 16:54 | Приказка
От: Въздишка
но как да я "впиша" в панелния блок, който обитавам с още стотина съклетници?
12 март 2010 11:45 | Prekrasno
От: Zlatka
Saglasna sam s Nikolina,strahotni kat4eta!No az samo si me4taq za takova(za sega)
9 март 2010 13:11 | ШЕДЬОВЪР ОТ ДЪРВЕСИНА
От: НИКОЛИНА
ПРЕКРАСНО
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
помещения на открито, дизайн, екстериорни помещения

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg