фирми продукти
представяме
работа
 
Освежете кухнята си с цветни материи

Независимо колко време прекарвате в кухнята, никога не е излишно да добавите в интериора й повече цвят и настроение. Вижте няколко идеи в тази насока.


1. Удобна и цветна пейка за закуска

кухни със свежест кухни със свежест

В един от ъглите на кухнята е вместен към за хранене, включващ удобна пейка в свежи нюанси, които се съчетават чудесно с цвета на дървената масичка. Уютен, но и стилен, този кът за хранене приканва за закуска, облян в утринните слънчеви лъчи.


2. Скрита ниша

кухни със свежест кухни със свежест

За да се скрие нишата под кухненската мивка, може да се използва цветна завеса в ярки нюанси – те привлича погледа към себе си и едновременно с това скрива от него прибраните вътре предмети.


3. Цвят върху тапицерията


кухни със свежест

Столовете за сядане до барплота или кухненския остров трябва да са едновременно удобни и красиви. Тук тези две качества са съчетани в едно върху комфортната и цветна тапицерия върху седалката, която съчетава наситен ванилов нюанс с мек керемидено червено.


4. Лято в кухнята

кухни със свежест

Слънчева пейка за отмора в кухнята, за четене на книга или подготвяне на домашното. Свежият зелен нюанс върху прозорците и тапицерията на пейката създава настроение и усещане за свежест.


5. Слънчев кът

кухни със свежест

Ванилово, бяло и керемидено червено са съчетани, за да се създаде уютен и слънчев кът за хранене с Г-образна пейка, вградена в стената. Огромният прозорец осигурява много светлина, а свежите цветове се грижат за настроението.


6. Свежест от градината

кухни със свежест

Ярките цветове, взети на заем от зеленчуковата градина, са особено подходящи за малката кухня, на която й липсва цвят и интерес. Огромните щампи не само създават тематична декорация, но и осигуряват ярък акцент в интериора, на фона на едноцветните кухненски шкафове.


7. Място за релакс

кухни със свежест

Този иначе неизползваем кът между шкафовете в помещението е използвано максимално, като в него е вместена малка, но удобна пейка до прозореца, с допълнителен шкаф под нея. Светлите нюанси контрастират с тъмната дървесина на настилката и се съчетават чудесно с цвета на кухненските шкафове.


8. Свежа кухненска завеса

кухни със свежест

Тук малките парчета памучен плат със свеж десен, останали от други проекти, са оползотворени в кухнята – те са превърнати в практична и стилна завеска над мивката, покриваща само долната част на кухненския прозорец. По този начин се създава усещане за уединеност, но не се спира напълно слънчевата светлина.


9. Контраст в кухнята

кухни със свежест

Ненатрапчивият контраст между наситеният червен нюанс върху стените и кухненския остров, и черното върху калъфите на столовете за хранене, създава интересен акцент в интериора. Визуалният баланс е осигурен от съчетанието им с естествени дървесни тонове и бяло.


10. Стил и елегантност

кухни със свежест

Керемидено червеното тук играе ролята на стилен акцент, затова то заема само горната част от стените в кухнята. Долната им част се заема от бяла ламперия, която балансира силното излъчване на червения нюанс.


Източник: kitchenbathideas.com







8 март 2010 13:33 | Pozdravleniq
От: Zlatka
Prekrasni idei,s malko sra4nost i uset za sa4etanie na cvetovete,kolko mnogo se postiga!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
кухни, цветове, текстил

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg