фирми продукти
представяме
работа
 
Интериори в розово

Розовото обикновено се свързва с бонбонения цвят, присъщ на малките момиченца, но всъщност той има много нюанси, всеки от които със свой собствен характер. Вижте няколко интериора, решени в различни тонове на този нежен цвят.


1. Нежен розов акцент


интериори в розово

Тази богато обзаведена всекидневна е решена в светли нюанси, като за акцент е използвана масичка за кафе – табуретка в наситен розов нюанс. За да се съчетаят елементите в интериора, розовото присъства и на други места – върху тапицерията на мебелите, върху аксесоарите и върху акцентите.


2. Релакс в розово

интериори в розово

Розовите нюанси, съчетани във флорални акценти са особено подходящи за спалните с романтичен дизайн. Куверюрата в пастелен розов цвят поставя основата на цветовата палитра, допълнена и от останалите елементи в интериора, върху които присъства розовото като нюанс. Други цветове в палитрата са бяло, цвят ванилия и пастелно зелено.


3. Стилна кухня в розово

интериори в розово

Невероятният наситен нюанс на розовото с лек оранжев подтон играе ролята на ефектен фон за този кухненски интериор. За да не стане палитрата твърде натрапчива, розовият акцент е съчетан с мек кремав нюанс и естествени дървесни тонове.


4. Розови мечти

интериори в розово

Използваният тук нюанс на розовото е едновременно нежен, но и ненатрапчив. Той създава една деликатна атмосфера в тази детска стая, без да бъде твърде бонбонен или контрастиращ. Палитрата включва още цвят ванилия, бяло, наситено розово и зелено.


5. Тройна доза розово

интериори в розово

За тези, които обожават розовото, тройната доза от него вероятно би била истинска мечта. В тази изтънчена кухня са използвани 3 нюанса на този романтичен цвят – от най-наситения до най-бледия. За да се постигне визуален баланс в интериора, те са съчетани с бяло и зелено.


6. Стилна баня в розово

интериори в розово

Тук стената е решена в наситен цвят пепел от рози, като за декорацията й е използвана техника за имитация на ленена тъкан. Други нюанси на розовото са използвани върху останалите тъкани в банята и са съчетани с шоколадово, кремаво и бяло.


7. Розово и зелено

интериори в розово

Нежната пролетна атмосфера на тази закрита веранда е подсилена от избраната цветова палитра – тук са съчетани наситено розово, нежно зелено и искрящо бяло. Така помещението изглежда не само изключително свежо, но и много по-просторно.


8. Розово и жълто

интериори в розово

За по-смелите експериментатори е това нестандартно съчетание между наситено розово и цитрусово жълто. Тази комбинация е допълнена от ненатрапчиво бяло, което омекотява смелата цветова палитра.


9. Красота от градината

интериори в розово

Меките нюанси на розовото и зеленото са едно изключително сполучливо съчетание, особено ако са допълнени от кремаво, шоколадово или искрящо бяло. Те създават романтична и деликатна атмосфера, особено подходяща за спалнята или детската стая.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
розово, цветова палитра, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg