фирми продукти
представяме
работа
 
Невероятни архитектурни планове

Вижте как няколко невероятни архитектурни планове се превръщат в красиви сгради с нестандартен дизайн.


● Архитектът Дийн Нота е автор на дизайна на тази разчупена къща, намираща се във Венис (квартал на Лос Анжелис), Калифорния. Интериорите са с меки линии и са изградени така, че да предпазват обитателите от силните шумове на този толкова натоварен район.

планове на сгради


● Тази Т-образна сграда е създадена на типа на сглобяемите къщи – чрез предварително оформени елементи. Тя е изградена като ваканционно жилище и включва 100 акра пустинен терен, от около 400 кв.м. Се падат на конструкцията. Сградата включва 2 спални и 2 бани, и се захранва чрез соларни панели.

планове на сгради


● На фона на планините Сандия близо до град Албакърки (Ню Мексико), архитектът Барт Принс е създал резиденция с площ 370 кв.м.

планове на сгради


● Семейство от Ню Йорк е наело група архитекти, които да обновят техния апартамент в Central Park West. Апартаментът е с площ близо 800 кв.м., а дизайнът му е създаден така, че в отворените пространства да изглеждат по-светли и просторни. Конструкцията включва 35-метрова стена с прозорци, която осигурява повече светлина и чудесна гледка към заобикалящите околности.

планове на сгради


● Архитектурният дизайнер Уолъс Кънингам е автор на дизайна на тази необичайна къща в Ла Хоя, Калифорния. Той се справя с иначе трудния терен, по-голяма част от който не може да бъде застроен. Сградата има 4 спални и 6 бани, и е изградена от бял бетон, неръждаема стомана и стъкло.

планове на сгради


● Калифорнийският архитект Стивън Ерлих създава дизайна на тази нестандартна сграда в Дубай, с площ над 3000 кв.м. Той превръща пустинния терен около къщата в истински оазис с градини, тераси и дворчета.

планове на сгради



● Тази огромна триетажна сграда е с площ от 230 кв.м. и представлява къща за гости – част от резиденция до езерото Остин в Тексас.

планове на сгради


● Тук вътрешният двор е затворен посредством непрекъсната стъклена стена. Сградата се намира в Ла Хоя, Калифорния и е дело на архитектурния дизайнер Уолъс Е. Кънингам.

планове на сгради


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
архитектура, архитектурни планове, сгради

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg