фирми продукти
представяме
работа
 
Масичката за кафе като акцент

Красива и функционална, масичката за кафе може да бъде оформена в богатство от стилове, така че да пасне на всеки интериор. С малко повече въображения тя може да се превърне и във фокусна точка на интериора, като дизайнът бъде изграден около нея. Вижте няколко вдъхновяващи интериора, в центъра на които стои масичката за кафе.


♥ Този интериор, колкото и невероятно да звучи, е изграден във вътрешността на дълга 56 метра луксозна яхта. Той включва няколко удобни мебела, сред които неголямо канапе и стилна масичка за кафе в пастелен кафяв нюанс, допълващ облицовката от естествена дървесина.

масички за кафе


♥ Остъклената веранда в тази огромна резиденция в Ла Хоя, Калифорния, е обзаведена в тъмни цветове, контрастиращи на светлите тонове на огромния таван. Вместо една голяма масичка за кафе, между двете големи канапета са подредени една до друга 3 по-малки кръгли масички.

масички за кафе


♥ Резиденцията в съвременен стил е обзаведена с мебели с изчистени линии и светли тонове. Вместо голяма масичка за кафе, дизайнерът е предпочел да постави четири еднакви по-малки масички с интересен ажурен дизайн и стъклен плот.

масички за кафе


♥ Този интериор е създаден в един от апартаментите на хотел Lowry в Манчестър. Дизайнерката Олга Полици е подбрала мебели с изчистени линии, включително елегантна масичка за кафе от тъмна дървесина със стъклен плот.

масички за кафе


♥ Разположен в долината на Лоара във Франция, този интериор носи атмосферата на Ренесанса с луксозния си дизайн и богатство на цветове и текстури. Масичката за кафе също не е стандартна – тя е мултифункционална, тъй като нейния мек тапициран плот може да се използва и като табуретка.

масички за кафе


♥ Нестандартна и екзотична, тази къща, намираща се на брега на океана в Доминиканската република, е обзаведена в стил хасиенда. Интериорът съчетава удобни модерни мебели с аксесоари, отразяващи местната култура. Основният материал е дървесината. Като от него е направена и нестандартната ниска масичка за кафе в средата на помещението.

масички за кафе


♥ Тази слънчева къща се намира в израелската столица Тел Авив. Нейният интериор е създаден въз основа на връзката между човек и природа, като основните материали са кожа, дърво, рафия и камък.

масички за кафе


♥ Интериорът на тази манхатънска къща съчетава модерен и класически дизайн. Фокусна точка в него е нестандартната масичка за кафе в морско син цвят, който дава основата на цветовата палитра в дизайна и е допълнен от неутрални сиви и кремави нюанси.

масички за кафе


 ♥ Съчетание между масичка за кафе и табуретка, тук масичката е облицована с кожа и е в контрастен на останалите мебели шоколадов цвят.

масички за кафе


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
интериори, масичка за кафе, всекидневни

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg