фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна модулна масичка за кафе

масичка от кубчетаИскате да освежите интериора на всекидневната си, но не знаете как? Направете си сами красива и функционална масичка за кафе, която да оформите по свой вкус. Масичката се състои от няколко модула, които можете да подредите в различни конфигурации.


Масичката за кафе не само ще бъде чудесно място за приятелски събирания, но и ще служи като рафтче за съхранение на списанията, книгите и дистанционните, които иначе оставяте из цялата стая. Тя е и перфектна за поставяне на краката след изморителен ден.


Какво ще Ви трябва:

* 4 кухи кубчета от дървесина или пластмаса – можете да закупите готови такива (използват се за съхранение на вещите – монтирани върху стената или подредени едно върху друго) или да си ги сглобите сами от дървени плоскости (ПДЧ)

* боя в бяло, зелено и жълто (или други избрани цветове)

* четка за боя



Как да я направите:

масичка от кубчета1. Боядисайте всички външни стени на кубчетата с бяла боя и я оставете да изсъхне за няколко часа. Вътрешните части на всяко кубче боядисайте в желания цвят боя. Оставете боята да изсъхне добре. При желание нанесете лак.

2. Поставете четирите модула един до друг и ги подредете по свое желание – можете да оставите отвора на всеки куб встрани, за да го използвате за поставяне на вещи или пък да обърнете куба надолу.

3. Ако искате Вашата масичка за кафе да бъде с по-гъвкав дизайн, не монтирайте кубчетата едно към друго. Така ще можете да използвате всяко кубче като отделна малка масичка, когато това е необходимо (например при парти).

Ако пък искате масичката да е по-стабилна, заковете кубчетата едно към друго, като прокарате пирончетата откъм вътрешната част на всяко кубче. Вместо пирони, можете да използвате и лепило за дърво, за да залепите една към друга стените на съседните модули.


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
масичка за кафе, всекидневна, дървени кубчета

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg