фирми продукти
представяме
работа
 
Красив пролетен абажур

В трепетно очакване на пролетта, можете бързо и лесно да превърнете обикновения абажур на лампата в цветна феерия. И най-важното – новият дизайн ще бъде скрит от погледите до момента, в който не светнете лампата и той не "разцъфти" от светлината.

абажури


Необходими материали:

• подходящ по форма бял абажур за нощна лампа
• шаблон (можете да свалите този по-долу или да използвате друг)
• парче дебел картон (върху него поставете дизайна при рязане)
• бяла оризова хартия
• макетно ножче
• подходящо спрей – лепило

Съвет: Преди да изрежете дизайна от избраната оризова хартия, проверете дали тя е подходяща – хартията трябва да е достатъчно непрозрачна, за да остави видим контур на светлина.


Инструкции:

1. Свалете дизайна по-долу и го оразмерете спрямо големината на абажура. Не е проблем, ако се наложи да изрежете част от горните или долните листчета на цветето, за да го напаснете.

абажури

2. Пуснете на принтер и изрежете дизайна от оризовата хартия. Не забравяйте да изрежете отворите, очертани в средата на 3 от шестте листчета на цветчето, през едно. Изрязаните части залепете в средата на останалите 3 листчета.

абажури

3. Нанесете лепило върху гърба на дизайна (изцяло) и решете къде искате да го поставите -  притиснете цветчето от хартия на желаното място, изравнявайки ръбовете на дизайна и абажура. Изравнете повърхността и изгладете неравностите по нея. Оставете лепилото да изсъхне и върнете абажура върху основата на лампата.


Източник: sunset.com







Няма коментари


ключови думи
лампи, абажури, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg