фирми продукти
представяме
работа
 
7 очарователни трапезарии

Вижте осем красиви трапезарии, всяка от които с интериор в различен стил и собствено излъчване.


1. Феерия от светлина

трапезарии

Този слънчев кът за хранене е решен в семпъл дизайн – мебелите са с изчистени линии, подът е облицован с паркет, а огромните прозорци са оставени без завеси, за да влиза слънчевата светлина безпрепятствено. Наред с прозорците има и огромна плъзгаща се врата, водеща към градината.


2. Богато украсени стени

трапезарии

В тази трапезария акцентът пада върху декорацията на стените – те са облицовани в тапети с наситени цветове и щампи, а в долната им част е поставена дървена ламперия в кремав нюанс. Мебелите са семпли, но елегантни, като акцентът тук пада върху детайлите.


3. Помещение с висок таван


трапезарии

Тук акцентът пада върху високия таван, който е оставен с оголени дървени греди. Интериорът в трапезарията е светъл, стилен, но едновременно и закачлив. До масата за хранене, от двете страни на комина, е монтирана вградена библиотека от пода до тавана.


4. Заградена веранда

трапезарии

Някога слънчева веранда, това помещение е превърнато в уютна трапезария. В него влиза много слънчева светлина, а избраните цветове са меки и неутрални. Мебелите са семпли – освежени и боядисани градински столове и маса за хранене.


5. Елегантност по френски


трапезарии

Това помещение е отделено от всекидневната посредством френска врата. Обзавеждането е семпло, но стилно, а цветовете са наситени. От другата врата, откъм прозорците, двойна врата води към верандата откъм задния двор.


6. Класически интериор

трапезарии

Архитектурните детайли – колони, ниши, камина, оформят акцента в помещението. Обзавеждането е с изчистен дизайн и неутрални нюанси, за да не стане интериорът твърде претрупан.


7. Семейна стая

трапезарии

Семплата камина е превърната във фокусна точка на помещението, което освен трапезария е и семейна стая за свободното време. Освен огромната маса за хранене, столовете и пейките за сядане, в интериора има и няколко вградени под прозорците пейки, които са чудесно място за отмора и четене.


Източник: remodelingcenter.com







Няма коментари


ключови думи
трапезарии, интериори, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg