фирми продукти
представяме
работа
 
Преди & След: Уютна зимна всекидневна

В студените зимни месеци домът може да бъде "стоплен" не само чрез избраните системи за отопление, но и чрез подходящо оформени интериори. Вижте как се преобразява интериорът на тази слънчева всекидневна през различните сезони.


1. Всекидневната преди: Само неутрални нюанси

интериори за зимата

Преди трансформацията стаята е обзаведена и декорирана предимно в неутрални нюанси. Основните мебели са в добро състояние и ще бъдат запазени при пре-обзавеждането, макар и с малко предварителна подготовка. Новият интериор изисква нови цветове, аксесоари със зимна тематика и повече уют.


2. Всекидневната след: Топли цветове за повече уют


интериори за зимата

Основната фокусна точка си остава камината – тя не е преобразена по никакъв начин, но пък декорациите около нея са сменени. Стените в топъл жълт нюанс създават усещането за повече уют и слънчева светлина – нещо, което е от особена важност в студените и мрачни зимни дни. В добавка към интериора са още няколко топли нюанса – червено, сиво, шоколадово кафяво и оранжево. Те присъстват в стаята основно чрез подовата настилка и аксесоарите.


3. Зимна премяна за прозорците

интериори за зимата

Лесен и бърз начин да се добави уют към интериора е чрез декорацията на прозорците. Тук към стандартните бамбукови щори са добавени плътни завеси в мек син нюанс, с дължина до земята. Те играят ролята на изолатор на прозорците и едновременно с това внасят текстура и цвят в стаята.


4. Лесна промяна за пода

интериори за зимата

Лесен и бърз начин за промяна на интериорите са все по-разпространените килимни плочки – те представляват еднакви по размер парчета настилка в различни цветове и десени, които лесно залепват към подовата настилка отдолу. С помощта на тези плочки можете да оформите настилката само на определени места и да създадете индивидуални дизайни.


5. Зимна декоративна възглавничка

интериори за зимата

Тази нестандартна зимна декоративна възглавничка е създадена от обикновени зимни шалове – ръбовете на шаловете са зашити един към друг, а краищата им са завързани, като пълнежът е от вълна, дунапренови парчета или памук.


6. Всекидневната през есента: Нюанси на зрели плодове

интериори за зимата

Ето и същият този интериор, но преобзаведен за есенния сезон. Тук преобладават цветовете на плодородието – винено червено, кафяво, жълто и кремаво. Интериорът е "затоплен" с помощта на по-плътни и меки материи и по-наситени нюанси.


7. Всекидневната през пролетта: Свежест и слънчеви отблясъци

интериори за зимата

Пролетният вариант на всекидневната включва по-леки материи, повече слънце и светли нюанси. Сменени са не само цветовете, но и аксесоарите.


8. Всекидневната през лятото: С цветовете на природата

интериори за зимата

Летният сезон изисква ажурни материи, свежа цветова палитра и много слънце. Основните мебели са запазени, като са сменени само декоративните аксесоари върху стените, завесите и масичката за кафе.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
зимни интериори, интериор, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg