фирми продукти
представяме
работа
 
Коледа в розово

Писнало Ви е от коледна декорация в традиционните зелено, червено и бяло? Защо не опитате нещо напълно нестандартно – например нежно розово...


табВходна врата в розово

Ако розовото като нюанс вече присъства в интериора Ви, за Вас ще бъде още по-лесно да изградите празнична декорация в този нетрадиционен нюанс. Така например входната врата, боядисана в розово, се съчетава чудесно с нежни гирлянди, хартиени фенери, красив декоративен венец в розово и дори украсени стъклени буркани, в които са поставени декоративни свещи. Това е един страхотен начин да въведете постепенно гостите си в интериорите, решени в тази цветова палитра – именно чрез такава декорация на верандата или антрето.

коледа в розово


табРозова всекидневна

Това би била една напълно обикновена всекидневна, украсена за коледните празници – ако обаче елементите в нея бяха в традиционните за сезона цветове. Тук, макар зеленото да е запазено като акцент, червеният цвят е заменен с розови нюанси – в коледния венец, в чорапчетата над камината, дори в традиционната коледна звезда (растението). Освен това естествената коледна елха е заменена с изкуствено дръвче в снежнобяло, което добавя към интериора един по-фин и деликатен нюанс.

коледа в розово


табКамина в розово

Деликатни гирлянди в розово и бяло, съчетани с детайли в близки нюанси – тази красива и много нежна декорация стои чудесно над камината, като към нея могат да се добавят акценти в златисто и сребристо.

коледа в розово


табРомантична вечеря в розово

Розови букетчета, сервизи и чаши в розово и няколко подходящи акцента – така оформената празнична маса привлича погледите и създава деликатно впечатление с ненатрапчивия си дизайн.

коледа в розово


табРозови звезди за украса

Красивите звезди от картон, боядисани в няколко нюанса, могат да се използват като орнамент за елхата или за декорация на интериора – закачани върху вратите или пък поставени върху масата.

коледа в розово   коледа в розово


табАкценти в розово

Малък пакет, украсен с широка розова панделка, може да играе ролята на декорация за празничната маса – като акцент или като показател за това кой къде трябва да се настани.

коледа в розово


табПухкав коледен венец в розово

Този ефектен коледен венец в розово е чудесен празничен акцент за интериора – той е допълнен с розова панделка и няколко малки сребристи орнамента.

коледа в розово


табКристали и розови топки

Декоративните орнаменти, имитиращи планински кристал се съчетават страхотно с ефектните топки в сребристо с нежна розова декорация. Те могат да се окачат върху полилея, върху коледното дръвче или пък върху поставени във ваза сухи клончета.

коледа в розово


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
Коледа, коледна украса, празнична декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg