фирми продукти
представяме
работа
 
Коледни идеи: Деликатен блестящ орнамент

Коледа наближава, а заедно с това нараства и желанието на всеки от нас да създаде отрано празнично настроение в дома си. Независимо с колко време и пари разполагате, за да направите коледната декорация, има разнообразие от идеи, от които да изберете тези, които Ви харесват най-много. Вижте как можете да превърнете семплия матов орнамент в деликатна и много красива декорация за елхата.

орнамент

Независимо от това в какъв цвят е, едноцветната топка за елха с матова повърхност ще се преобрази мигновено само с малко брокат и лепило. Изберете цветя на броката спрямо цвета на орнамента и собственото си желание, като по-смелата декорация може да включва блясък в няколко цвята. И най-важното – орнаментът Ви ще бъде уникален и ще носи Вашата индивидуалност.


Необходими материали:

* едноцветна топка за елха с матова повърхност
* лепило
* молив с гумичка (неупотребявана)
* блясък на прах (брокат) в избрания цвят
* перманентна писалка-маркер в сребристо или златисто


Инструкции:

1. Изберете дизайна на декорацията – той може да бъде същият като този на снимката или Ваш собствен. За да направите брокатените точки, потопете гумичката на молива в лепилото и внимателно го притиснете върху повърхността на топката. Направете по същия начин точките върху половината топка, като гъстотата им може да варира. За да бъде топката стабилна, докато правите това, поставете я върху ваша с неголям отвор.

2. Докато лепилото е все още влажно, поръсете отгоре малко брокат, докато той полепне добре. Оставете да изсъхне добре. Повторете същата процедура и с другата половина на топката.

3. Използвайте перманентен маркер, за да оформите допълнителните декорации (вижте снимката). Оставете маркерът да изсъхне за няколко минутки и обърнете другата половина. Когато сте готови, окачете орнамента на желаното място.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
Коледа, коледна украса, празнична декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg