фирми продукти
представяме
работа
 
Стенни вази от... бутилки от вино

Една елегантна идея за интериора, която ще Ви позволи да изложите на показ стилни акценти и красиви свежи или изкуствени цветя.

вази за стената

Поставени на правилното място, тези вази могат да се превърнат в креативен акцент и фокусна точка на интериора. Освен красиви, те са и функционални, евтини и стилни.


Необходими материали (за една ваза):

* празна бутилка от вино
* метална платка за стенен монтаж (3/8″)
* пръстеновидна халка – скоба (диаметърът й трябва да е подходящ за диаметъра на бутилката)
* 2 винта за монтаж на платката върху стената (видът им зависи от вида на стенната конструкция)
* къса метална пръчка с нарез (диаметърът й трябва да пасва на отвора на металната платка)
* естествени или изкуствени цветя; сухи клончета и прочее

вази за стената


Инструкции:

1. Изберете мястото, където искате да монтирате вазата и позиционирайте там металната платка. Отбележете местата, където трябва да пробиете дупките за монтажните винтове и  монтирайте платката върху стената. Ако искате аксесоарът да пасне по-добре на Вашия интериор, предварително боядисайте всички елементи (дори бутилката) със спрей боя в желания цвят.

2. Завинтете металната пръчка с нарез и я затегнете добре. За свободния край на пръчката завинтете и халката – скоба.

3. Ако гърлото на бутилката не пасва добре на халката и стои хлабаво, можете да я подплатите с малко уплътнителна лента или изолирбанд. Накрая поставете цветята в бутилката, а ако те са естествени, налейте на дъното малко вода. За да постигнете по-голям ефект, монтирайте 3 или повече такива вази, като ги поставите на равно разстояние една от друга.

Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
вази, интериори, декорации

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg