фирми продукти
представяме
работа
 
Коледни идеи: Орнаменти за елха с блестяща украса

Коледа наближава, а заедно с това нараства и желанието на всеки от нас да създаде отрано празнично настроение в дома си. Независимо с колко време и пари разполагате, за да направите коледната декорация, има разнообразие от идеи, от които да изберете тези, които Ви харесват най-много. Вижте един проект за украса на обикновените топки за елха с блестящи шарки.

орнаменти


Необходими материали:

* топки за елха с матово покритие и в ярки цветове (стъклени или пластмасови)
* двустранно залепваща се лента (от магазините за офис материали)
* ножици
* блясък на прах в цветове, координиращи на цветовете на топките за елха (от арт магазините)
* тясна декоративна лента в координиращ цвят


Инструкции:

1. Почистете топките от прах и замърсявания като ги избършете с влажна кърпа. Оставете ги да изсъхнат добре – така лентата ще залепне по-добре за повърхността и няма да се разлепва.

2. Използвайте ножиците, за да нарежете двустранно залепващата лента на парчета – размерите и формата на парчетата зависят от декорацията, която искате да направите (тънки и дебели ленти, квадрати, ромбчета, кръгчета и прочее).

3. Внимателно отлепете предпазното хартиено покритие от едната страна на всяко парче и залепете парчето на желаното място върху орнамента.

4. Махнете предпазното покритие и от другата страна на лентата, и поръсете с блясъка на прах. За да залепне добре блясъкът, добре е да обработвате декорацията парче по парче, защото иначе има риск да отстраните част от лепилото върху лентата с ръка.

5. Поставете декоративната лента, за да я използвате за окачване върху коледното дръвче или на желаното място, като можете предварително да завържете лентата на панделка.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
Коледа, коледна декорация, орнаменти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg