фирми продукти
представяме
работа
 
Коледни тенденции: Декорирайте в синьо и кафяво

Свежо синьо, съчетано с шоколадово кафяво – това е най-новата тенденция в празничното обзавеждане. Ако обичате да експериментирате в интериора, сега е времето да го направите, за да посрещнете празниците заобиколени от тези нетрадиционни коледни нюанси.


(Не)обикновено и семпло

коледа в синьо и какаово

Традиционната коледна елха, подаръците и декоративните топки..., всички те присъстват в интериора, но са в нестандартни цветове – традиционните червено и бяло са заменени с наситено синьо и какаово.


Красиви фунийки за елхата

коледа в синьо и какаово

Тези ръчно направени декоративни фунийки са пълни с миниатърни подаръчета и са окачени за коледната елха. Освен двата модерни цвята, те съдържат и мек сребрист нюанс, който се съчетава чудесно както с цветовата палитра, така и с посребрените иглички на елхата.


Сребрист коледен венец

коледа в синьо и какаово

Тук отново се разчупват стереотипите, като иначе традиционният коледен венец е претворен в сребристо. Синьото и какаовото присъстват само като акценти, но за сметка на това ефектът е зашеметяващ.


Нестандартни топки за коледната елха

коледа в синьо и какаово

Няколко обикновени стиропорени топки са "облечени" в ивици плат в сребристо, наситено синьо и какаово. Крайният резултат са тези ефектни, леки и нечупливи декорации за празничното дръвче.


Ледена фунийка

коледа в синьо и какаово

Красива декорация за вратите, направена от картон – голяма декоративна фунийка, пълна с подаръци. В нея могат да се поставят истински подаръци, стига те да са достатъчно малки, а допълнителната декорация от бяла хартия напомня топящи се ледени висулки.


Цветове на живо

коледа в синьо и какаово

Защо да търсите начин да вмъкнете в интериора си цветовете, когато можете да ги имате на живо – какаовото идва от чашите с горещ шоколад и шоколадовите сладки, а синьото – от декорациите върху тези вкусотии.


Коледно ботушче

коледа в синьо и какаово

Тези красиви декоративни ботушчета заместват традиционните коледни чорапчета. Освен че съчетават ефектно синьо, бяло и шоколадово, те са и функционални – в тях не само могат да се поставят неголеми подаръци, но и могат да се закачат върху столовете около празничната маса, носейки името на всеки член на семейството.


Източник: bhg.com







8 ноември 2012 14:40 | Стилно
От: Роси
Много стилно и приятно. Направено е с много вкус. Поздравления за този който е създал тази красота.
17 декември 2010 13:43 | sinio i kafiavo
От: polin
nerazbiram za6to si pozvoliavate da komentirate kato ne razbirate ni6to ot dekoracii...tova sa4etanie se nari4a KRALSKO za6toto e samo za hora s iztan4en vkus...ne e za seliani...kato ne vi haresva kupete si ot kitaicite ki4 i ne se izkazvaite po dobre po temi po koito ne ste kompetentni....VESELA KOLEDA
19 декември 2009 14:21 | мммм
От: nu6ka
цветовата комбинация е много приятна за окото.Синия цвят гоасоциирам с прохлада,небе,вода,въздух.Кафевия пък стопля и като че ми напомня за гора,дърво в камината....за това ми харесва.Браво на хората,които се трудят да намират тези неща и да ни ги превеждат,гледам има много недоволни хора!
19 декември 2009 14:10 | super
От: nu6ka
вие нямате вкус явно!
11 декември 2009 18:56 | Поносимо!
От: Тинтирлюк
Според мен, ще изглежда стилно на определен интериор.
3 декември 2009 02:33 | Тц!
От: Ристу
Не ми харесва тази комбинация от цветове. Зелено и кафяво - да, оранжево и кафяво - да, ама синьо и кафяво? WTF?
1 декември 2009 13:42 | горкия човек
От: Мърморко
Този стил се налага наистина на пазара, ама!!!!!!!!!!!!!Този който го е създал е далтонист!Иначе, най кого ще му хрумне да ги съчета тези два цвята, а пък още по-малко да ги пробута за коледни???????Може би стоката като застои, като си изгуби цветовете и става бозова, такава сина, кафява.....
1 ]
7 резултата в 1 страница


ключови думи
Коледа, коледни интериори, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg