фирми продукти
представяме
работа
 
3 лесни коледни идеи за интериора

Коледа наближава, а заедно с нея и трескавото приготовление за празничните дни. За да не се налага да приготвяте декорацията в последния момент, ние ще се опитаме да Ви спестим този стрес с няколко ранни идеи за коледната украса. И най-важното – те няма да Ви отнемат нито много време, нито много средства.


1. Приказка в бяло и червено

дизайн

Лесна украса, съчетаваща цветовете на зимата и на коледните празници – бяло и червено. Разнообразието от форми, от съдове и от текстури създава един разчупен дизайн, който е много гъвкав по отношение на интериора и се вписва добре във всяко помещение.

табСъдовете: обикновени теракотени саксии, стъклени чаши за вода, вази от прозрачно стъкло; напълнете ги с красиви топки, шишарки и клончета зеленина, и ги съчетайте по свой вкус.

дизайн


табСтъклени чаши: чаши за коктейли, вино и шампанско с различна форма и размери, които можете да напълните с блестящи топки и да украсите със спирали от  декоративна лента за подаръци.

дизайн


табТопки за елха: топки в различни размери – матови или блестящи, в бяло и червено, които можете да подредите в керамичните саксии и стъклените съдове.

дизайн


2. Акцент на няколко етажа

дизайн

Още една идея за празнична украса в коледните цветове. Тя е лесна и евтина, а за направата й са необходими само подръчни материали.

табСъдовете: необходими са Ви само няколко керамични купи с различна големина, така че да паснат една в друга; за да оформите етажите на височина, поставете между тях (в центъра на дъното на горната купа) обърнати чашки за чай или малки купи за храна.

дизайн


табБлестящи топки: пълнежът на втория и четвъртия етаж е от топки за елха в бяло и червено, в различни размери, с матово или блестящо покритие.

дизайн


табПълнеж от природата: желъдчета, сухи плодчета от дървета, сухи ядки и зеленина – това е съдържанието на третия етаж от декорацията; най-долният етаж (най-голямата купа) пък съдържа зелени клончета от иглолистно дръвче.

дизайн


3. Декорация за вратата


дизайн

Ако не Ви се занимава да правите коледни венци за декорация на вратите в дома Ви, можете да ги замените с тази семпла украса – обикновена дамска чанта, пълна със зеленина.

табОснова: старата дамска чанта, която вече няма да използвате, ще се превърне в своеобразна кошничка със свежа зеленина; изберете такава с къси дръжки, за да можете да я закачите лесно за дръжката на вратата; вътрешността на чантата можете да облицовате с найлонова торбичка или да я напълните донякъде с вестници.

дизайн


табДекорация: обикновена лента за подаръци – по-тясна и по-широка, с която да завържете декоративните топки за елха към предната част на чантата; използвайте я и като допълнителна декорация.

дизайн


табБлестящи орнаменти: две или три блестящи топки за елха, които се завързват към предната част на чантата с по-тънката панделка за подаръци.

дизайн


табСвежа зеленина: свежи зелени клончета по избор, които се поставят в чантата и се подреждат по желания начин, така че да излизат от нея.

дизайн


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
коледна декорация, празнична декорация, Коледа

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg