фирми продукти
представяме
работа
 
Есенно вдъхновение за интериора

Зимата наближава, а с нея и студените сиви дни. Запазете частици от разноцветната есен с помощта на няколко идеи, които можете да претворите и във Вашия дом.


Кафе и розови нюанси

есенни интериори

Шоколадовите нюанси са винаги на мода. За да се възползвате от красотата им, можете да пъхнете една по-малка правоъгълна ваза в една по-голяма, а пространството между тях да запълните с кафени зърна. В горната част на голямата ваза можете да залепите лента от декоративна хартия в кафяво, а вътре в нея поставете букет от есенни цветя. Друг вариант на тази идея е да напълните малки чашки за уиски с кафе на зърна, а сред тях да поставите розови (или друг цвят) декоративни свещи.


Природа в съчетание с лукс

есенни интериори

Нестандартна декорация за салфетките на масата, направени от двойка желъдчета, ядрото на едното от които е заменено с изкуствена перла или седефено мънисто. Декоративният аксесоар е допълнен с луксозна кадифена панделка.


Тиквени фенери

есенни интериори

Традиционните тиквени фенери са преобразувани в красиви декоративни елементи, като стандартният страховит дизайн – лице е заменен от изтънчена декорация, направена с обикновена дрелка (вижте целия проект тук).


Свеж плодов венец

есенни интериори

Вместо да украсявате с изкуствени венци, направете си истински, като вплетете клонки с горски плодове, сухи или свежи листа и различни видове клончета.


Декоративни свещи

есенни интериори

Декорирайте масата си с този лесен за направа аксесоар, като съберете девет еднакви декоративни свещи и ги поставите върху основа от мъх. Увийте свещите с широка сатенена панделка, а отстрани поставете клончета с плодчета в ярки цветове.


Свещ със зеленина

есенни интериори

Обикновената декоративна свещ може да бъде освежена с помощта на няколко листа (изкуствени или естествени). Листата се изравняват и се захващат към стъклената чашка на декоративната свещ с красива панделка.


Плодова фиеста

есенни интериори

Една красива стъклена чашка с висока дръжка може да се превърне в страхотна основа за тази луксозна декорация. Напълнете чашката до 2/3 с вода и плодчета в различни цветове, а между тях поставете висока декоративна свещ. Можете да добавите около крачето на чашата няколко клончета от елха или бор.


Шишарки

есенни интериори   есенни интериори

Красива декорация, която става не само за есента, но и за зимата, още повече, че шишарките могат да издържат поне няколко месеца. Използвайте ги сред саксиите със зеленина или ги съчетайте помежду им, като можете да ги допълните и със свеж мъх. Вижте и още идеи с шишарки тук.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
есенна декорация, интеиори, дизайни

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg