фирми продукти
представяме
работа
 
Интериори в гроздови нюанси

В сезона на плодовете и ярките цветове в природата, подарете на дома си наситени нюанси с дъх на грозде. Вижте няколко предложения в тази палитра, които ще Ви вдъхновят, стоплят и успокоят.


Два нюанса на пурпурното

нюанси

Двата пурпурни нюанса в този интериор внасят в помещението жизнерадостна и свежа атмосфера. За да се постигне визуален баланс, наситените лилави тонове са съчетани с неутрални – върху мебелите, пода и аксесоарите.


Успокояващо и изтънчено

нюанси

Мек нюанс с цвят на слива е идеалното решение за стилната спалня. За да се създаде баланс, цветът е поставен само върху стените и е съчетан с по-неутрални нюанси – бяло, черно, кремаво и прочее.


Наситено с уют

нюанси

Наситено червените нюанси са смели, но ефектни – поставени върху една акцентна стена, те внасят уют в интериора. В тази стилна кухня например, червеното се съчетава чудесно с неутралните нюанси на интериора и елегантните стоманени аксесоари. Останалите стени обаче са решени в кремаво, за да може акцентната стена в червено да изпъква ненатрапчиво.


Тъмно червено за повече комфорт

нюанси

Богатият червен нюанс с цвят на бургундско вино, комбинирано с тъмните дървесни тонове, създава един изтънчен, уютен и успокояващ интериор. Канапето е решено в светъл кремав нюанс, за да омекоти наситеността на останалите нюанси.


Микс от нюанси

нюанси

Смесването на няколко нюанса на пурпурното може да бъде малко рисковано, но този интериор тук показва, че не е невъзможно да се постигне и успешен краен резултат. Изберете средно тъмен нюанс за стената, по-тъмен нюанс за фризовете и декорациите, а за акцент – лавандулово.


Съчетание с неутрални нюанси

нюанси

Наситеният пурпурен нюанс върху стената е омекотен от кремавите тонове върху мебелите. Той се съчетава добре и с дървесните нюанси в интериора, като ги подчертава визуално. Белия цвят върху тавана е чудесно решение за онези, които се притесняват да поставят тъмен нюанс върху стените, за да не изглежда домът им твърде тесен.


Успокояващо бежово

нюанси

Пастелният нюанс на бежовото с пурпурен подтон е ненатрапчив, но същевременно е достатъчно силен, за да се превърне в акцент. За да се създаде приятен контраст, фризовете и рамките са решени в бяло, а таванът – в шоколадово.


С цвят на вино

нюанси

Искрящо белият цвят върху леглото, декоративните възглавници и картините подчертават красотата на избрания цвят за стените. Този красив наситен винен нюанс се съчетава чудесно с нежните тонове върху декорацията – оранжево, розово, вишнево.


Стилно и елегантно

нюанси

Шикозният пурпурен нюанс внася във всекидневната елегантен и стилен щрих. За да се създаде един цялостен дизайн, върху мебелите са поставени няколко акцента с цвят на тъмно грозде, който кореспондира с цвета на стените.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериори, цветове, винени нюанси

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg