фирми продукти
представяме
работа
 
3 цветни идеи за спалнята - част 3

Превърнете спалнята си в цветен оазис на спокойствието с помощта на няколко свежи проекта. Проектите не са трудни за направа, но предлагат разнообразие от нюанси и форми за интериора, което ще Ви кара сутрин да се будите с усмивка.

интериори

Третият проект е за направа на цветната декоративна възглавничка на квадрати. Разноцветните и интересни декоративни възглавнички предлагат един от най-лесните начини да внесете интерес в интериорите, тъй като те са с гъвкав дизайн и лесно се местят от едно място на друго.

интериори


Необходими материали
:

* пълнеж за декоративната възглавничка (памук, вълна, дунапрен)

* филц в различни цветове
* ножици
* игла и конец


Инструкции:

1.Направата на декоративната възглавничка е много лесна и не изисква опитни умения с шиенето. Започнете като изрежете четири квадрата от разноцветни парчета филц, всяко със страна 25 см.

интериори

2. Започвайки на 15 мм от ръба на цветните филцови блокчета, пришийте едно към друго две от тях, като оставите тези петнадесетина сантиметра като толеранс. Повторете същата стъпка и с останалите две блокчета.

интериори


3. Пришийте едно към друго двете така получени парчета, за да получите като резултат това, което виждате на снимката по-долу. Сега разполагате с предната част на възглавницата – за задната част можете да изпълните същите стъпки или да използвате едноцветно парче филц. За да оформите калъфката, обърнете двете части (предна и задна) с лицевите страни една към друга и пришийте, оставяйки отвор в единия край за пълнежа. Когато сте готови, пъхнете пълнежа и зашийте отвора (или поставете цип върху него).

интериори


Източник: diyideas.com

 







Няма коментари


ключови думи
спалня, декоративни възглавници, аксесоари

още по темата

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg