фирми продукти
представяме
работа
 

Хидроизолация на балкони и тераси

За контакти: Ормигон

Хидроизолацията на балкона или терасата предпазва тази част от жилището от разрушителното действие на водата. Тъй като балконите и терасите са подложени на постоянното въздействие на дъжд и сняг, ако не се хидроизолират, водата ще проникне в тях и ще започне да действа разрушително, особено след няколко сезона и цикъла на замръзване и размразяване.


Балконите и терасите също като плоските покриви са изложени на различни метеорологични влияния – нагряване през лятото и замръзване през зимата. По тази причина е добре над хидроизолацията да се положи и топлоизолация, която да предпази хидроизолацията от лошите климатични условия и да запази за по-дълго време нейната функционалност.


Преди да започнете полагането на хидроизолацията на балкона, трябва да решите какъв вид материал ще използвате. Ако балконът ви е малък, бихте могли да се спрете на мазана хидроизолация, но за по-големи балкони и тераси се препоръчва битумна хидроизолация.


Фирма Ормигон предлага мазана хидроизолация с кристализация в бетона - NB1, изключително устойчива на водно налягане и абразия. Хидроизолацията включва вещества, които под въздействието на влагата образуват кристали. Тези кристали проникват дълбоко в порите на материала отдолу, като по този начин свързват дълготрайно хидроизолационното покритие с основата под него.


Едно от най-важните неща за добрата хидроизолация е правилното третиране на ъглите и фугите. Това са местата, където най-често се появяват проблеми, така че качественото първоначално изпълнение ще ви предпази от неприятни изненади впоследствие.


Фирма Ормигон предлага висококачествена хидроизолационна лента, с която надеждно се изолират прекъсванията по ъглите на стените и подовете. Лентата е с ширина 12 и 15 см.


Качествените материали и професионалното полагане са двата основни фактора за добрата хидроизолация и нейния дълъг експлоатационен период, а животът на една тераса зависи най-вече от добрата й хидроизолация.

Публикувано на: 21 август 2014
посещения: 3401
ключови думи
хидроизолация на балкон, хидроизолация, хидроизолации, хидроизолационни покрития, хидроизолация на тераса


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg