фирми продукти
представяме
работа
 

Електрически конвектори Atlantic

За контакти: Би Джи Ар Груп ООД

За своята 20-годишна история Би Джи Ар Груп ООД се е доказала като един от най-големите дистрибутори на отоплителна и климатична техника в страната. В продуктовата гама на фирмата ще откриете голямо разнообразие от битови климатизатори, различни варианти на отоплителни системи за вашия дом, както и високоефективни конвектори, произведени от френската компания Atlantic, която е един от европейските и световни лидери в производството на отоплителна и битова техника.

Електрическите конвектори Atlantic предлагат най-доброто съотношение между цена и качество. Всички модели конвектори са оборудвани с електромеханичен, цифров или електронен термостат, който прецизно да следи за правилната дейност на отоплителните уреди.

Електрическите конвектори ви дават голям избор от мощности, за да можете да изберете най-подходящия за вашите нужди. Мощностите варират между 500 и 2500 W. Моделите са с вградена защита срещу прегряване и възможност за монтаж на програматор, който да ви осигури още 25% допълнителна енергийна ефективност и по-нисък разход на електроенергия. Електрическите конвектори Atlantic са снабдени и със специална функция против замръзване, която може да поддържа температура от 7°С  с минимален разход за енергия. Едно от нещата, които отличават моделите на Atlantic от останалите предложения на пазара, е тяхното разнообразно приложение и висока защита от влага, което ги прави подходящи дори за бани и всякакви видове помещения с висока влажност.

Електрическите конвектори Atlantic се предлагат в комплект с крачета за подов монтаж. Те са тънки и елегантни, което ги превръща в еталон за функционалност и стилен дизайн.

Публикувано на: 15 декември 2015
посещения: 2258
ключови думи
електрически конвектори, лъчисти конвектори, отоплителна техника, уреди за отопление, системи за отопление


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg