фирми продукти
представяме
работа
 

Декоративни плочки

За контакти: Керамика Фиоре

Как да постигнем интересен интериорен ефект с помощта на декоративни настилки и облицовки? Fiore Ceramica ви предлага разнообразие от атрактивни и стилни декоративни плочки от гранитогрес. Нашите колекции включват богат избор от подови, стенни и декорни плочки, изработени с отлично качество благодарение на достиженията на съвременните технологии и материали.

Последните тенденции в интериорните настилки и облицовки са своеобразно връщане към корените и красотата на природата. Търсени са ефектите на естествените материали, но без да се допуска компромис с качеството. За целта Fiore Ceramica предлага декоративни облицовъчни плочки, изработени с модерна технология – InkJet принтиране на впечатляващо разнообразие от форми и текстури, които успяват да уловят от суровата красота на природата и да я внесат във вашия дом.

Декоративните плочки от висококачествен гранитогрес намират отлично приложение в банята, кухнята, всекидневната и в най-различни интериорни проекти. Гранитогресът от Fiore е издръжлив на механични и атмосферни влияния и ще радва окото дълги години.

Нашите специални предложения включват профилирани дизайнерски колекции за баня (серии гранитогрес за баня Леда, Селена, Неос, Неос Мат, както и серии плочи Кроно, Медея и други), специализирана колекция декоративни плочки за кухня, стенна облицовка (серия Брик в различни цветове), интериорни плочки (колекция подови плочки Ройс, имитиращи дървена повърхност).

Ние ви предлагаме:

- актуален и съвременен италиански дизайн
- модерни разработки от водещи стилисти в керамичната индустрия
- стилни и луксозни предложения за вашето жилище, офис, хотел, заведение
- отлична изработка и материали във високия клас на сегмента
- всичко това - на достъпни цени

Нашите продукти следват последните тенденции в най-бързо развиващата се и стриктна към качеството дизайнерска школа – италианската. Специализираните ни колекции гранитогреси и декоративни плочки отразяват актуалните течения, но залагат и на традиционния и класически стил в подовите настилки.

Публикувано на: 28 август 2015
посещения: 4437
ключови думи
плочки за баня, фаянс, гранитогрес, подови плочки, стенни плочки


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg