фирми продукти
представяме
работа
 

Бойлери Atlantic

За контакти: Би Джи Ар Груп ООД

На пръв поглед бойлерите Atlantic не се различават по нищо от останалите предложения на пазара, но в действителност това далеч не е така. Френската компания е синоним на много високо качество и през годините е затвърдила репутацията си на световен лидер в производството на бойлери, климатични и отоплителни системи за бита. Всеки продукт на  Atlantic e проектиран, произведен и тестван за качество и техническа изправност в общо девет завода във Франция и в още три завода в чужбина. Всички бойлери Atlantic са произведени с иновативни собствени технологии на компанията и покриват най-високите стандарти за производствен контрол, техническа изправност и функционалност. Продуктите на Atlantic не вредят на околната среда и се отличават с нисък разход на електроенергия.

Продуктовата гама бойлери Atlantic включва вертикални и хоризонтални битови бойлери, бързонагряващи бойлери, комбинирани бойлери с допълнителна серпентина, бойлери за отоплителни инсталации, термодинамични бойлери и малолитражни бойлери за кухня.

Битовите бойлери Atlantic имат висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя и изолация с висока плътност за допълнителна икономия на енергията. Бойлерите имат пълно съответствие с европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителите. Освен с емайла с диамантено качество, бойлерите Atlantic могат да се похвалят и с компактен водосъдържател, бързо затопляне на водата и невероятна устойчивост на агресивна вода. Повечето предложения имат динамична защита срещу корозия ACI Hybrid, която комбинира магнезиев и титаниев анод.

Бойлерите Atlantic се предлагат със 7 години гаранция.

Публикувано на: 15 декември 2015
посещения: 2008
ключови думи
електрически бойлери, термодинамични бойлери, подгряване на вода, системи за отопление, бойлери


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg