фирми продукти
представяме
работа
 

Битуменка-флекс

За контакти: Вълков

Фирма "Вълков", която е водеща в производството и търговията с антикорозионни и хидроизолационни защитни покрития, предлага най-ново поколение битумно-еластомерна хидроизолационна композиция.

Битуменка-флекс е първокачествен материал с широк обхват на приложение:
1. Изпълнява хидроизолационна роля при външни стени, основи на новостроящи се сгради и покриви.
2. Използва се при възстановяване на стари битумни хидроизолационни покрития.
3. Обработените с Битуменка-флекс тръбопроводи, цистерни и други, трайно положени в земята, получават отлична антикорозионна защита.

Работата с Битуменка-флекс е лесна и удобна, като се започне още от транспортирането. Предлага се в метални кутии – 5 кг и баки – 20 кг. Нанася се с четка с дълга дръжка или с мече. Битуменка-флекс се полага при температура на околната среда поне 10°С. Работи се без топлинна обработка и не е необходимо нагряване, което прави материала и методите за полагането му безопасни. В сравнение с обикновените битумни покрития Битуменка-флекс има по-висока температура на протичане. Това се дължи на вложените армиращи добавки и каучуци. По този начин материалът става изключително подходящ при вертикални и терасовидни хидроизолации.

Битуменка-флекс не изисква никаква предварителна обработка. Доставя се в готов за употреба вид. Композицията се разбърква и се нанася равномерно върху суха и обезпрашена повърхност. Необходимо е да се положат поне два пласта, за да се спазят технологичните изисквания. За грундиране на повърхността се използва битумната композиция Битуменка-грунд, а при липса на такава Битуменка-флекс се разрежда с терпентин, АМВ в отношение 70:30%. Върху засъхналия грунд е необходимо да се нанесат три слоя Битуменка-флекс, като всеки пласт трябва да е нанесен перпендикулярно на предишния. След грундирането се намазва първият слой на хидроизолацията, а върху него се залепя полиестерно платно (юталин), след което се нанасят следващите два слоя.

Публикувано на: 28 януари 2015
посещения: 3054
ключови думи
изолация, хидроизолация, антикорозионно покритие, хидроизолационни покрития, антикорозионна защита


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg