фирми продукти
представяме
работа
 

Битови климатици

За контакти: Би Джи Ар Груп ООД

Би Джи Ар Груп ООД е официален вносител за България на китайските системи за битова и офис климатизация Chigo. Китайската компания е най-големият частен производител на климатична техника, с годишен производствен капацитет от 10 милиона климатизатора. Производствената база се намира в Китай и е разположена върху площ от три милиона квадратни метра. Продуктовата гама на китайския производител на климатична техника включва разнообразни климатизатори за високостенен монтаж, климатизатори за канален монтаж, както и климатици от колонен и касетен тип.

Инверторните климатици Chigo се отличават с впечатляваща ефикасност и стилен и модерен дизайн. Климатичните системи са с висок коефициент на енергийна ефективност, което ги прави много икономични. Висококачествените топлообменници са изпълнени с медни тръби с вътрешно оребряване. Компресорът е с инверторно управление Panasonic, a изпарителят е многократно нагънат.

Климатичните системи са оборудвани с модерни допълнителни функции. Ето някои от тях:

- ON/OFF таймер, който позволява на потребителя сам да настройва времето, в което климатикът да работи.
- Визуален контрол – LC дисплей е монтиран върху вътрешното тяло и дава лесна настройка на параметрите на климатика и постоянен контрол върху неговата дейност.
- Функция "Изсушаване" - намалява концентрацията на водни пари в помещението, без това да оказва влияние върху охлаждането.
- Функция "Sleep" - тази функция контролира температурата в помещението и постепенно я намалява, докато се постигне температура, която да гарантира вашия максимален комфорт и уют.
- Самодиагностика – инверторните битови климатици Chigo разполагат с вградена система за самодиагностика, която предупреждава потребителите за възникнали проблеми с климатика.
- Противопрахов филтър – този специален филтър пречиства въздуха от прах и подобрява неговото качество. Почиства се само с измиване.

Публикувано на: 15 декември 2015
посещения: 2273
ключови думи
климатици, климатична техника, климатични инсталации, инверторни климатици, системи за климатизация


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg