фирми продукти
представяме
работа
 

APP модифицирани битумни рулонни хидроизолации - Flexibit

За контакти: Вълков

Фирма Вълков, гр. Русе, е водещ производител на висококачествени битумни рулонни хидроизолации, предназначени за покриви, основи, съоръжения и др.

Производството на APP и SBS модифицирани битумни рулонни хидроизолации - система "Flexibit", е напълно автоматизирано. Използва се първокачествен дестилиран битум, модифициран с атактен полипропилен, еластопластомерни полимери и стабилизиращ пълнител. Атактният полипропилен придава забележителни пластични свойства и отлична механична устойчивост на покритието при високи температури. Този тип хироизолационни покрития са водещи на пазара поради изключително добрите си технически свойства и параметри.

Модифицираните битумни мембрани с атактен полипропилен (APP) притежават изключителна еластичност, много висока якост и дълготрайност. Температурният диапазон на приложението им е много широк. Имат отлична стабилност и гъвкавост при ниски температури (до -5°C). Стареенето на този тип хидроизолации се проявява до четири пъти по-бавно в сравнение с тези с окислен битум. Забележителна черта е устойчивостта на UV лъчи и високи температури. Топлоустойчивостта е 130–150°C и не намалява с течение на времето, което ги прави перфектния избор при работа в горещите летни месеци. Вероятността за тяхното омекване и стичане при работа е минимална. Слънчевата радиация не оказва влияние върху състоянието на APP модифицираните хидроизолации. Изграденият слой се характеризира с отлично поведение в корозионна среда, устойчив е на киселини, соли, замърсители и т. н.

Прилагат се като хидроизолации на покриви, лесно се изпълняват и покрития въху вертикални и силно наклонени повърхности, изложени на пряка слънчева светлина. Подходящи са както при ремонт на покриви, така и за изграждане на нови. Имат отлична способност за залепване към различни повърхности – стоманобетонни, дървени, метални и почти всички топлоизолационни материали.

Публикувано на: 11 февруари 2015
посещения: 2658
ключови думи
битумна хидроизолация, хидроизолации, хидроизолационно покритие, хидроизолация, битумни мембрани


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg