фирми продукти
представяме
работа
 

2М ООД

2М ООД

адрес: Шумен, бул. "Симеон Велики" №69
url: http://mebeli-2m.com
телефон: 053/ 842 286
факс: 054/ 830 566
лице за контакт: Галин Господинов - 0898 517 977

Проектиране и производство на обзавеждане за дома; служебни помещения; обществени сгради и организации; изделия за "Селски къщи".
2М ООД е създадена през 1992 г. в гр. Шумен. От 1998 г. производствената дейност е изнесена в гр. В. Преслав, на 18 км от гр. Шумен.

Производственият процес е организиран в две поточни линии - за ЛПДЧ и иглолистна дървесина. Наред с нивото на технологичното оборудване, това ни дава възможност за реализиране на проекти в широк спектър от мебелното производство:

ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДОМА
СЛУЖЕБНИ помещения, офиси
ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ - ученически и учителски стаи, дом за деца, хотели, заведения за обществено хранене, салони за клиенти, съдебни зали
"СЕЛСКИ КЪЩИ" - дворни порти с ковано желязо, капаци за прозорци, огради, парапети; дървени конструкции за дувари
ГРАДИНСКО ОБОРУДВАНЕ - маси, столове, перголи, пързалки, декоративни елементи

Фирмата работи само по поръчка и на територията на област Шумен.

Всеки наш проект е съобразен с Вашите нужди, изисквания и бюджет. Използваме висококачествени материали, които гарантират дълъг живот на Вашите мебели. Създадена като занаятчийска работилница за изпълнение на строго индивидуални поръчки, днес нашата фирма се стреми към продължителна и задълбочена предварителна работа с клиентите си, за да получат продукт, който е максимално близък до техните изисквания, представи и очаквания. Доволните клиенти са отражение на нашата работа.


ключови думи

мебели по поръчка, мебели от масив, мебели от МДФ, мебели от ПДЧ, градински мебели, кухненско обзавеждане, обзавеждане за кухня, мебели за кухня, кухненски мебели, обзавеждане за спалня, мебели за спалня, порти от масив, обзавеждане за детска, мебели за детска, мебели за антре, офис мебели, офис обзавеждане, интериорни врати, гардероби за спалня, декоративни огради

посещения: 13832

продукти
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg