фирми продукти
представяме
работа
 

Хюман Системс ООД

адрес: София 1463, ул. Цар Асен 18, ет. 4, ап. 10
url: http://novarabota.com
телефон: 02/ 980 90 35, 980 89 77

Единствената консултантска фирма за подбор и управление на човешки ресурси, специализирана в сферата на архитектурата, строителството и обзавеждането.
Хюман Системс ООД е лицензирана от Министерството на труда и социалната политика с Удостоверение N 706, валидно до 03.04.2012 г.
Хюман Системс ООД ще Ви помогне в избора на служители от най-низшите до най-висшите позиции във вашата организация, да изготвим индивидуална психологическа характеристика и да оформим експертна оценка за работата на всеки един от тях.
Хюман Системс ООД ще ви консултира по всички въпроси, свързани с ефективното управление на човешките ресурси и прилагането на нормативните изисквания.

Услуги:

Подбор на персонал
Всички процедури по подбора се провеждат от Хюман Системс: набор на документи, предварителен подбор по документи, "скрининг" интервю (предварително интервю), тестови батерии, заключително интервю-представяне.
Окончателната преценка и избор са Ваши.

Психологическо тестиране
В състояние сме да изготвим индивидуална психологическа характеристика на Вашите служители, която включва психодиагностика на интелект, определени познавателни и личностни характеристики, оценка на мотивацията, умения за работа в екип.

Оценяване на персонала
Нашите специалисти могат да посетят всички ваши офиси и обекти, да извършат специализирано наблюдение и процедури по изследване на персонала и да оформят оценка за всеки един от служителите Ви. Изготвя се психологически портрет на служителя, който се съпоставя с професионално важните качества за съответната длъжност.

Обучение на персонал
Обученията, които предлагаме, имат за цел придобиването на нови социални знания и умения и протичат под формата на социално-психологически тренинг. Обучението включва лекционна част, ролеви игри, моделиране на ситуации с цел разрешаване на конкретни казуси, психологически тестове.

Трудово-правни консултации
Хюман Системс ще Ви консултира по всички въпроси, свързани с ефективното управление на човешките ресурси и прилагането на нормативните изисквания.
Хюман Системс


Хюман Системс


Хюман Системс


Хюман Системс


Хюман Системс


посещения: 9970

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
обяви
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg