фирми продукти
представяме
работа
 

Финпро

Финпро

адрес: Девня, ул. "Хр. Смирненски" 7 - цех
url: http://finprobg.com
телефон: 0889 575 190, 0877 608 715, 0519/ 966 32
лице за контакт: Георги Георгиев

Фирма Финпро предлага цветарници, интериорни врати, градински мебели, трапезни маси и столове от дърво, както и обзавеждане за кухни, спални и всекидневни от масив.
ЕТ "Георги Георгиев – Финпро" е регистрирана през 1992 г. с основна дейност дървоструговане. През 1996 г. печели конкурс от Занаятчийското сдружение – "Сувенир на Варна". А през 1997 г. е отново на първо място като е избрана от самите посетители на конкурса.

Фирма Финпро предлага изработка на:

• Цветарници: единица, двойка, тройка, петица, седмица, осмица, девятка, десятка;
• Мебели: бюра, секции, гардероби, скринове, спални, закачалки;
• Маси и столове: от дърво и стъкло;
• Градинска мебел;
• Кухни: от дърво, от ПДЧ, от ПДЧ с MDF профили, от фурнирован MDF.

В момента фирмата разполага с шест отделни производствени помещения с обща площ от 800 кв.м. Оборудвана е с два форматни циркуляра, кантираща машина SCM, копирни стругове и модерно помещение за нанасяне на лак. А най-новата придобивка на фирмата е CNC – рутер, с чиято помощ можем да призвеждаме както мебели в бароков стил, така и дърворезби.

Фирмата се грижи за околната среда като разделно изхвърля отпадъци в зависимост от вида на материала, които се предават в брикетни пунктове.
Финпро
ключови думи

цветарници, градински мебели, мебели от масив, кухненски мебели, обзавеждане за кухня, обзавеждане за спалня, мебели за спалня, интериорни врати, мебели за детска, трапезни маси, холни маси, офис обзавеждане, обзавеждане за офиси, обзавеждане за всекидневна, мебели за трапезария

посещения: 1759

продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg