фирми продукти
представяме
работа
 

ТК Йолов ЕООД

ТК Йолов ЕООД

адрес: София, Студентски град, ул. "Проф. Рашо Рашев", бл. 14А, ет. 2
Боровец, х-л Айсберг, телефон: 0750/ 334 11
url: http://www.whitehousebg.net
телефон: 0884 188 911
лице за контакт: Христо Машов

Главната дейност на ТК Йолов ЕООД е строителството на хотели и комплекси за сезонно обитаване по българските Черноморие и зимни курорти, както и последващото им управление и менажиране.
Основните ни компании са:
"Виго Груп" ООД, "Търговска къща Йолов" ЕООД и "Контракт Инвест" ЕООД.
 
Собствеността ни по Черноморското крайбрежие е представена от: четиризвездният хотел "Виго" - Несебър, жилищните комплекси "Панорама Бийч" - гр. Несебър, "Панорама Бей 1", "Панорама Бей 2", "Роял Палм", "Ивет" и "Вилидж Хаузис" - Св. Влас.
В ски курорта Боровец се намира четиризвездният апарт-хотел "Айсберг" и четиризвездният хотел "White house".
Всички те са идеално място както за живеене, така и за отдих на цялото семейство.
 
Групата ни компании разполага и с атрактивни поземлени участъци с налични инвестиционни проекти и готови разрешения за строителство. Всички те се намират на ключови места по българското Черноморие, зимния курорт Боровец и столицата София.
Това са комплексите "Айсберг 2" и "Мила" в Боровец, "Еделвайс" и "Детелина" в гр. София, "Кротирия", "Тънково" и "Ахелой" на Черноморското крайбрежие.
 
В зависимост от разположението и лукса на дадените обекти, те разполагат с басейни, магазини, ресторанти, СПА центрове, дискотеки и други места за развлечения.

Всички проекти на компанията се планират при строг инвестиционен и строителен контрол, с използването на висококачествени материали и модерни технологии. Основната ни цел е създаването на луксозна среда за нашите клиенти, където те могат да се насладят на уют и комфорт.

Един от последните обекти на фирмата е четиризвездният хотел в Боровец "White House". Комплексът е разположен на 300 метра от ски-пистите на Боровец е лесно достъпен - 12 км първокласен път го свързва със Самоков, a София е само на 72 км от хотела. Апартаментите в "White House" са проектирани да съчетават изящество и стил. Направено е всичко възможно , за да се максимизира пространството във всички апартаменти и използването на висококачествени материали дава усещане за лукс във вече впечатляващата атмосфера. "White House", който е идеален за двойки и семейства, и достатъчно просторен за вашите приятели, е идеалното решение за тези, които търсят достъпно планинско изживяване. Комплексът включва: ресторант, СПА център, фитнес и лоби бар.


хотел Айсберг


хотел Айсберг


хотел Виго


хотел Виго


ключови думи

строителство, строителство на сгради, строителство на хотели, строителство на комплекси, жилищно строителство, инвеститори, недвижими имоти, луксозно строителство, инвестиционни проекти, ново строителство, управление на проекти, комплексно строителство

посещения: 4187

продукти
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg