фирми продукти
представяме
работа
 

Терм 2006

Терм 2006

адрес: Разград, ул. "Конверсия" №2
url: https://www.term2006.com
телефон: 0887 633 988

Фирма Терм 2006 е специализирана в търговията и монтажа на слънчеви, отоплителни, климатични и водоснабдителни системи.
"Терм 2006" стартира дейност през 2006 г. като предлага цялостно решение за отопление на обекти от битовата и производствена сфера. Основната дейност е свързана с доставка и монтаж на компоненти за отоплителни и слънчеви инсталации. Алтернативните термопомпени системи за отопление са също застъпени. Предлагаме също и варианти за автономно електрозахранване като фотоволтаични и ветрогенераторни централи. Подсигуряване на сигурно и качествено водоподаване с помощта на хидрофорни, омекотителни и филтриращи инсталации. Решения за поддържане на микроклимат с помощта на съвременна климатична техника от лидери като "Daikin" и "Toshiba". Налична е обособена търговска площ, специализирана в предлагането на качествени и надеждни материали. Фирмата е единствен дистрибутор и сервиз на "НЕС - Нови Енергийни Системи" ООД в обл. Разград, които предлагат широка гама от слънчеви, отоплителни и енергийни съоръжения. Един от основните дистрибутори на "ММС Инк" ЕООД - вносител на климатична техника "Daikin". Официален сервиз на изделия, оползотворяващи биомаса с марка "Ерато". Терм 2006 разполага на склад с медни тръби и фитинги, материали за битови газови инсталации, водопроводни материали, панелни и алуминиеви радиатори, хидрофорни помпи и аксесоари.

Първоначалният досег с топлотехниката и добитият професионален опит дават възможност дейността да започне с производството на котли на твърдо гориво. С течение на времето предизвикателствата нарастват по обем и сложност.

Същевременно започва и изграждането на локални отоплителни инсталации. С допълнителния опит и спечелените клиенти в сферата на отоплителната техника назрява моментът, когато стартира Терм 2006, ориентирана към изграждане на отоплителни инсталации и слънчеви системи в битовата и производствена сфера. Алтернативните термопомпени отоплителни и охлаждащи варианти също са част от монтажната дейност.

Интересите към иновативни технологии са застъпени с изработване на фотоволтаични и ветрогенераторни системи, осигуряващи вариант за автономно електрозахранване. Kогенерацията, която е вариант за производство и на електрическа и на топлинна енергия, е направление, в което също се работи. Подсигуряването на сигурно и качествено водозахранване с помощта на хидрофорни, филтриращи и омекотителни системи е част от проектите, с които задоволяваме все по-взискателни клиенти. Поддържането на здравословен микроклимат със съвременна качествена климатична техника е все по-наложително в много аспекти от бита.


ключови думи

отоплителни системи, климатични системи, соларни системи, пелетни камини, пелетни горелки, газови котли, газови горелки, радиатори, конвектори, отоплителни уреди, отоплителна техника, климатици, климатик, отоплителна система, пелетни котли, циркулационни помпи, циркулационна помпа, пелетен котел, камини на пелети, електрически котли

посещения: 1147

продукти
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg