фирми продукти
представяме
работа
 

Ска ООД

Ска ООД

адрес: София 1113, п.к. 136
url: http://www.cka-bg.com
телефон: 02/ 8 700 224
факс: 02/ 973 35 85

Ска ООД се занимава с охранителна техника: автоаларми, видеонаблюдение, периметрова охрана, системи за достъп, автоматика за врати, дистанционни управления, охранителни ролетки и т.н.
СКА ООД e основана през 1992 г. с основен предмет на дейност разработка, производство и търговия с електронна техника.

Фирмата разполага със собствено развойно звено от висококвалифицирани и опитни специалисти, което дава възможност за бързо реализиране на оригинални технически решения и софтуер в новите разработки.

С въвеждането на модерни технологии в производството, контрол на качеството, както и с бързата реакция към потребностите на пазара СКА ООД e стабилен и коректен партньор. Като производители сме в състояние да поддържаме конкурентни цени на нашите изделия при качество, сравнимо и надвишаващо аналогичните вносни модели.

Предлагаме широка гама дистанционни управления за управление на гаражни и дворни врати, ролетни решетки и щори, осветителни системи, домашни и офисни охранителни системи, автомобилни аларми. Наличието на променливи кодове и антисканиращи защити ги прави изключително надеждни и практически непробиваеми от всевъзможни устройства за декодиране.

Фирма СКА ООД предлага проектиране, подготовка и производство на еднослойни, двуслойни и многослойни печатни платки. Изпълняват се заявки от бройки необходими за развойна дейност до големи серии свързани с Вашето производство.

Видеонаблюдение - IP камерите се интегрират лесно във вече изградена инфраструктура, но също така могат да функционират и като самостоятелни решения в системи за видеонаблюдение. По същество това са камери с вграден видеосървър, реализиран обикновено на базата на Linux операционна система и кабелен или безжичен TCP/ IP интерфейс. Изображението, получено от тях, е изцяло цифрово и се предава през мрежата - LAN/ WAN/ Internet/ GPRS&3G, с гарантирано отсъствие на загуби по трасето и висококачествено изображение, сравнимо с DVD качество. Съвременните IP камери осигуряват резолюция от порядъка на 1.3 мегапиксела и честота на обновяването до 30 кадъра в секунда. В много случаи една IP камера с оптимално местоположение би могла да замени няколко аналогови камери с ниска резолюция. При това, без нужда от коаксиални кабели и от допълнително окабеляване – IP камерите могат да използват вече съществуващата LAN или безжична мрежа.

Системата за контрол на достъпа е изградена на базата на съвременни решения и технологии в областта на системите за сигурност, управлението на достъпа и работното време. Съчетава гъвкавост и достъпна цена и позволява изграждането на структури с произволна сложност – от управлението на самостоятелни точки на достъп до мрежови решения.
Ска ООД


Ска ООД


Ска ООД


Ска ООД


Ска ООД


ключови думи

електронна техника, охранителна техника, ролетни решетки, осветителни системи, автомобилни аларми, устройства за декодиране, аларми, алармени системи, паркинг системи, системи за паркинги, системи за контрол, системи за управление, охранителни ролетки, гаражни врати, дворни врати, бариери, автоматика за врати, дистанционни управления, видеонаблюдение

посещения: 4597

продукти
Фотофиниш

Фотофиниш

Ска ООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg