фирми продукти
представяме
работа
 

Роберт Бош ЕООД

Роберт Бош ЕООД

адрес: София 1407, бул. "Черни връх" №51Б
url: http://www.bosch-climate.bg
телефон: 02/ 960 10 81
факс: 02/ 962 53 08

Внос и дистрибуция на отоплителни уреди Bosch: газови котли, котли на твърдо гориво, проточни бойлери, соларни системи, термопомпи, както и аксесоари за тях.
Бош – Техника за живота.
Бош Групата е водещ глобален доставчик на технологии и услуги. В областите на автомобилните и индустриалните технологии, стоките за потребление и строителната индустрия през фискалната 2009 г. 275 000 служители генерират приходи от продажби в размер на 38,2 млрд. евро. Бош Групата е съставена от Robert Bosch GmbH и над 300 поделения и регионални дружества в повече от 60 държави. Ако се прибавят и търговските и сервизни партньори, Бош е представен в 150 страни по света. Развойната, производствената и търговската мрежа на компанията са основа за бъдещото развитие. Всяка година Бош влага над 3,5 милиарда евро в развойна дейност и регистрира над 3 800 патента по целия свят. Със своите продукти и услуги Бош допринася за повишаването на качеството на живот, осигурявайки решения, които са едновременно иновативни и рентабилни.
Компанията е създадена през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош (1861-1942) като "Работилница за прецизна механика и електроинженерство". Структурата на собствеността на Бош Групата гарантира нейната финансова независимост и свободата на предприемачеството. Това дава възможност на компанията да планира дългосрочно и да прави значителни инвестиции, с които да осигури бъдещето си. 92% от капитала на Robert Bosch GmbH се държат от Фондация Роберт Бош (Robert Bosch Stiftung). Мнозинството от правата на глас се държат от индустриалния тръст Robert Bosch Industrietreuhand KG. Останалата част от дяловете се управляват от семейство Бош и Robert Bosch GmbH.

Предимството на Ваша страна.

Bosch убеждава с иновативни, старателно произведени продукти, които:
- предлагат оразмерено системно решение и се интегрират отлично в жилищното пространство
- се отличават с иновативно и интелигентно обслужване и монтаж
- са разбираеми и лесни за обслужване за потребителите
- са изключително тихи
- дават висок комфорт на топла вода и отопление

Едновременно с това ние сме утвърден системен доставчик. Предимството за Вас: получавате съгласувани един към друг компоненти от една ръка.
Роберт Бош ЕООД е основана през 1993 година като дъщерно дружество на немския концерн.
соларна система


газов котел


котли на дърва и въглища


селективен колектор


газов котел


ключови думи

газови котли, котли, проточни бойлери, соларни системи, термопомпи, отопление, твърдо гориво, кондензни котли, отоплителни модули, соларни инсталации, колектори, соларни колектори, соларен колектор, соларен панел, бойлери, проточен бойлер, пиролизен бойлер, термосифон, комбинирани бойлери

посещения: 6814

специални оферти
Соларни системи Bosch

Соларни системи Bosch

Роберт Бош ЕООД

продукти
Комбиниран бойлер SP750

Комбиниран бойлер SP750

Роберт Бош ЕООД
Проточен бойлер Therm 4000 O

Проточен бойлер Therm 4000 O

Роберт Бош ЕООД
Стенен бойлер ST65

Стенен бойлер ST65

Роберт Бош ЕООД
Цилиндричен бойлер SO200

Цилиндричен бойлер SO200

Роберт Бош ЕООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg