фирми продукти
представяме
работа
 

Кул Консулт

Кул Консулт

адрес: София 1113, ул. "Николай Хайтов" №2, вх. Г, ет. 6
уебсайт: http://www.coolconsult.com
телефон: 02/ 870 74 47
факс: 02/ 870 30 96

Дейността на фирма Cool Consult е фокусирана в сферата на осигуряване на микроклимат – климатизация, вентилация и отопление.
Cool Consult е на българския пазар от 2006 година. Фирмата е основана от висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит.

Cool Consult е бързо развиваща се фирма, която има амбицията да се наложи, като една от водещите в областта на мениджмънта на климатизацията, отоплението и вентилацията на сгради от по-висок клас.

Нашият екип предлага пълна гама от услуги в областта на климатизацията, отоплението и вентилацията: от проектиране, реинженеринг на проекта (при необходимост) до реализиране на проекта, както и гаранционно и следгаранционно поддържане.

През последните години фирма Cool Consult навлезе широко в сегмента на промишлените системи за вентилация, обезпрашаване, прахопотискане, системи за пара.

Друг аспект в дейността на фирмата е Енергийната ефективност и свързаните с нея услуги - проектиране, консултиране и въвеждане на енергоспестяващи мерки в сградите и инсталациите.

Екипът на фирмата е доказал, че работи с желание и готовност да изпълним професионално и в срок своите ангажименти. Нашата модерна компания действа гъвкаво и ефективно в динамиката на пазарните отношения, като спазва принципите на лоялна конкуренция и бизнес етика.

Основни дейности:

- Изграждане на отоплителни, вентилационни, климатични и технологични инсталации.
- Проектиране на отоплителни, вентилационни, климатични и технологични инсталации.
- Консултантска и развойна дейност за Енергийна ефективност на сгради и процеси.

Цели:

- Утвърждаване на авторитета на фирмата чрез реализиране на политика за силно пазарно присъствие и ориентация изцяло към специфичните изисквания на клиентите.
- Прилагане на международните принципи и практика за качеството на работата, спазване на изискванията на клиентите при вътрешни и международни процедури за изпълнение на дейностите.
- Поддържане на висока степен на отговорност от всички работещи в дружеството, стимулиране на активността на персонала.
- Поддържане на ниска степен на риска за здравето и живота на работещите.
- Непрекъснат мониторинг и управление на аспектите на околната среда.
- Поддържане на взаимноизгодно сътрудничество с бизнес партньори и доставчици.
ключови думи

климатизация, отопление, вентилация, консултации, вентилаторни конвектори, инсталации, изграждане на инсталации, системи за климатизация, централна климатизация, системи за отопление, системи за вентилация, водопроводни инсталации, газови инсталации, вентилационни инсталации, отоплителни инсталации, двутръбни конвектори, четиритръбни конвектори

посещения: 14700

специални оферти
  

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg