фирми продукти
представяме
работа
 

Елит МС ЕООД

Елит МС ЕООД

адрес: София 1870, кв. Ботунец, база "Елит"
url: http://www.upt-elit.com
телефон: 02/ 441 61 22, 02/ 441 61 02, 0886 124 013, 0886 186 118

Елит МС ЕООД е фирма за производство и монтаж на врати - пожароустойчиви, луксозни, метални, блиндирани, интериорни и промишлени.
Фирма Елит МС ЕООД съществува от 1990 г. Тя е дългогодишен производител на врати, както и на метални конструкции по свой проект или такъв на клиента.

Предлаганите изделия са с високо качество и на изгодни цени. Влаганите материали са със сертификат за качество. Произведените от фирмата изделия са с гаранция и сервизно обслужване.

Вратите са изработени по собствена технология, осигуряваща максимална сигурност - усилена конструкция от стоманени профили и листа с максимално добри топло- и звукоизолация. Вратите са снабдени с многоточково заключване, на базата на елитни касови и секретни брави.

Облицовката е от декоративни дървени плоскости с богат избор на цветове и форми.

През 2001 г. съвместно с колектив от специалисти на катедра "Предотвратяване на пожарите и авариите" на факултет ПАБ при ВИПОНД - МВР и наши специалисти, бяха разработени пожароустойчиви врати. На базата на успешно проведените изпитания фирмата издава сертификат за пожароустойчивост 60, 72, 90, 120 и 180 мин.
УПТ-Елит ООД


УПТ-Елит ООД


УПТ-Елит ООД


ключови думи

метални врати, пожароустойчиви врати, блиндирани врати, интериорни врати, входни врати, пожарозащитни врати, врати, метална врата, блиндирана врата, пожароустойчива врата

посещения: 5107

продукти
Метални врати

Метални врати

Елит МС ЕООД
Метални врати

Метални врати

Елит МС ЕООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg