фирми продукти
работа
 
RENCO.BG - сглобяеми къщи
Сглобяваме вашата къща за 1 седмица. Вие, децата и внуците ви я ползвате 100 години.

Renco.bg ви предлага сглобяеми къщи и конструкции за промишлени и индустриални сгради с:
  • висока енергийна ефективност и устойчивост на природни бедствия и пожари;
  • кратки срокове на построяване и дълъг експлоатационен живот;
  • възможност за използване на до 95% от демонтирания материал за нов строеж.
Работим с композитни блокчета GRP (Glass-Reinforced Polymer) – фибростъкло, със специална монтажна технология.

Ако търсите бързо, стабилно, икономично и екологично решение – научете повече за сглобяемите сгради от фибростъкло.

Разгледайте и готовите проекти на жилищни, производствени, складови и други сгради, които можем да сглобим за вас от фибростъкло. Всеки един може да се коригира, за да отговаря на вашите нужди и изисквания. Готовият проект, с всичките му корекции, със сигурност ще скъси още времето до вашето влизане в готовата нова сграда.

Запознайте се с всички продукти на Renco.bg и широката им сфера на приложение – от сгради, през фургони, до водни и септични резервоари, басейни и инфраструктурни елементи.
RENCO.BG - сглобяеми къщи
Какво представляват материалът и технологията?

Материалът, от който строим нашите сглобяеми къщи, е фибростъкло – Glass-Reinforced Polymer (GRP). Той е добре познат и силно предпочитан в нискоенергийното строителство. Renco създава и патентова свои композитни блокове, за по-лесно ги наричаме тухли, от фибростъкло. Те са леки, устойчиви на корозия, с висока якост, съвместими са с всякакви строителни материали, поддържат се много лесно.

Технологията на сглобяване на тухлите също е патентована разработка на Renco. Блокчетата фибростъкло се заключват едно за друго, а заключването се блокира, така че да се получи здрава спойка, за която не са необходими никакви допълнителни традиционни строителни материали. Представете си го като конструктор Lego, от който се строят сгради, толкова здрави и стабилни, че имат гарантиран експлоатационен живот 100 години.

Да, наясно сме, че за толкова време могат да се случат всякакви природни бедствия, аварии. Но сме категорични, че нашите сглобяеми къщи ще издържат проверката на времето.

Тестовете, които преминават материалите и технологиите за монтаж на сглобяемите сгради Renco, включват:
  • устойчивост на земетресение и пожар, налягане;
  • въздействие на различни климатични промени – вятър, сняг, ултравиолетови лъчи; и на резки температурни промени;
  • якост, звукоизолация.
Получените резултати са отлични. Те доказват, че сглобяемите къщи от блокчета фибростъкло са:
  • с голям капацитет на структурно натоварване;
  • устойчиви на абразия, корозия, влага и UV лъчи;
  • подходящи за строеж на труднодостъпни терени, в земетръсни райони;
  • рециклируеми – до 95% от материалите, вложени в сградата, след нейното разглобяване могат да се използват отново в нов проект.
RENCO.BG - сглобяеми къщи
Какви са предимствата на сглобяемите сгради Renco?

Лесни и бързи за сглобяване – вашата еднофамилна къща е готова за 1 седмица от доставката на материалите на строителната площадка.

В сравнение с редовните панели или конвенционалните бетонни тухлени структури, за които е нужно и тежко оборудване, работата с тухлите от фибростъкло е направо мигновена. Освен това сглобяването може да се извърши при всякакви метеорологични условия.

Здрави, стабилни, устойчиви – на влага, мухъл, корозия, земетресения, пожари, торнадо и ураганни силни ветрове – до 225 км/ч. Неслучайно всяка сглобяема сграда Renco има 100 години експлоатационен живот.

Подходящи за всякакви архитектурни решения – лекотата на тухлите от фибростъкло и специалната технология на монтаж позволяват бързото изпълнение на всякакви архитектурни и дизайнерски решения.

Енергийно ефективни и екологични – фибростъклото е един от най-добрите и най-често използвани материали за топлоизолация. Сградите, направени от тухли фибростъкло, са с много висок коефициент на енергийна ефективност. Технологията на монтаж пък елиминира употребата на природни ресурси – дърво, цимент, пясък – по време на строежа. Значително по-ниско е замърсяването със строителни отпадъци, а сградата е рециклируема на 95%.

Лесни за поддръжка и икономически изгодни за вас – сглобяемите сгради Renco са с ниски разходи за експлоатация и поддръжка. Естеството на материала и кратките срокове на монтаж пък ни позволяват да ви предложим сглобяеми къщи и всякакъв вид сглобяеми сгради на много добра за вас цена.

Гаранцията за 100 години експлоатация прави първоначалната ви инвестиция още по-изгодна. А ако решите, че старата сграда вече не ви трябва и искате нова, може да използвате до 95% от демонтирания материал при новия строеж.
RENCO.BG - сглобяеми къщи
За какви сгради са подходящи материалът и технологията за монтаж?

Ниско, средно и високо жилищно строителство – кратките срокове за строеж, стабилната и устойчива на климата и годините конструкция правят сглобяеми сгради Renco отлично решение за крайни клиенти и инвеститори. Пак по същите причини те са предпочитани и за строеж на ферми, вили и селски къщи.

Училища – практично решение и за по-малки населени места, в които традиционните училищни сгради са скъпи за поддръжка и експлоатация.

Офис сгради – инвестицията в сглобяема сграда Renco е изгодна не само за инвеститори, които ще дават офисите под наем, но и за фирми, които искат да направят своя сграда.

Производствени сгради, складове и хангари – ниска себестойност, лесна поддръжка, издръжливост, лесно изпълнение на всякакви архитектурни решения, висока енергийна ефективност.

Временни постройки, необходими по време на бедствия – бърз монтаж, устойчивост на всякакви природни бедствия, рециклируемост на материала – те правят сглобяеми сгради Renco логичен избор по време на кризисни ситуации.

Полицейски управления, бронирани къщи, военни лагери – високата якост, устойчивостта на механични въздействия и възможността за строеж в труднодостъпни местностни и земетръсни райони са основно предимство.

Правителствени и административни сгради.

Бензиностанции.

Имате нужда от къща или друга сграда възможно най-бързо и на добра цена – изпратете ни запитване, ще ви помогнем.
Сглобяеми сгради: Renco BG
посещения: 3722
запитване

галерия
Сглобяема къща, проект 53: площ - 105 кв. м; 3 стаи; 2 спални. Цена: 26 250 евро
Сглобяема къща, проект 51: площ – 181 кв. м; 4 стаи; 3 спални. Цена: 45 250 евро
Сглобяема къща, проект 50: площ - 169 кв. м; 4 стаи; 3 спални. Цена: 42 250 евро
Сглобяема къща, проект 47: площ - 178 кв. м; 5 стаи; 3 спални. Цена: 44 500 евро
Сглобяема къща, проект 46: площ - 155 кв. м; 3 стаи; 2 спални. Цена: 38 750 евро
Сглобяема къща, проект 45: площ - 154 кв. м; 4 стаи; 3 спални. Цена: 38 500 евро
Сглобяема къща, проект 43: площ - 148 кв. м; 3 стаи; 2 спални. Цена: 37 000 евро
Сглобяема къща, проект 39: площ - 127 кв. м; 4 стаи; 3 спални. Цена: 31 750 евро
Сглобяема къща, проект 37: площ - 120 кв. м; 3 стаи; 2 спални. Цена: 30 000 евро

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg