фирми продукти
представяме
работа
 
Заличете жълтите петна по стените

Пролетта наближава, а с нея и нуждата от ремонт. След дъждовната есен и снежната зима, течовете не са рядкост. След тях по стените остават жълти петна, които колкото и да боядисвате, сякаш на инат, отново избиват по повърхността.

Атри ЕООД предлага ефикасна система за отстраняване на проблема с петната от влагата и конденза, разработена от италианската фирма Атриа. С две прости стъпки проблемът ще бъде решен, като освен това ще освежите и ще намалите разходите си за отопление чрез електроенергия.

Първа стъпка – Полагане на Antiumido
Антиумидо отлично покрива петна от течове, ръжда, мазнини, солни отлагания. Съставът на продукта осигурява отлична еластичност и прилепване към основата, както и висока хидрофобност. Осигурява сигурна бариера за проникване на влага и вода към основата и по този начин я предпазва от образуване на плесен и мухъл.

Фирма Атри предлага ефикасно решение за отстраняване на петната от влагата и конденза

Втора стъпка – Полагане на Atriathermika
Атриатермика (AtriaThermika) е енергоспестяваща боя с керамични микросфери, идеална за всички помещения в дома, както и за обществени сгради. Положена по съответната технология като завършващ слой, след изсъхване формира дълготраен декоративен и изолационен слой със следните предимства:

Създава комфорт в помещенията или т. нар. Wellness-Care® Technology на Атриа:
Този комфорт се дължи на:

  • Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на боята се образува тънка, но ефикасна термична бариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението, образувайки т. нар. "топла стена", и по този начин предотвратява конденза и мухъла. Това я прави особено подходяща за помещения, в които има повече влага, като: кухни, бани, басейни, обществени кухни, перални и др. Атриатермика е отлично решение за хора, страдащи от астма или алергии, тъй като предотвратява появата на причинителите им.
  • Отличното вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с Атриатермика, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С.

Боята Атриатермика е подходяща за кухни и бани

Висока енергийна ефективност или т. нар. Energy Save 20% на Атриа.
Тази марка се дава на продуктите, които са сертифицирани за икономия на енергия. При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, боядисано с Атриатермика, в сравнение с обикновените интериорни бои. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на термопроводимост на боята е λ=0,13-0,15.

Отлична устойчивост на миене и дезинфекциране по DIN 53778 – повече от 8000 цикъла.

Защитава основата от образуването на пукнатини
Изключителната устойчивост на Атриатермика не позволява проникването на влага и предпазва от образуването на пукнатини.

Лесна за полагане
Атриатермика е изключително лесна за полагане даже от любители бояджии. Не изисква специално оборудване или специфични умения за нанасяне, което намалява разходите за труд. Боя Атриатермика се нанася с валяк с къс косъм.

Бързосъхнеща – при 20°С боята е суха за 2 часа
Поради този факт времето за боядисване значително намалява.

Разходна норма - 330 мл/кв. м в три слоя.

Цветове
Боята може да се оцвети в изключително широка гама от цветове – над 2300, като по този начин дава възможност за реализиране на многообразни интериорни решения.

Боята Атриатермика се предлага в многообразие от цветове

Всички продукти от линия Атриатермика са произведени в съответствие със строгите изисквания на Регламент REACH на ЕС за съдържание на летливи органични съединения (ЛОС). Боите не съдържат вредни вещества и не отделят токсични вещества, опасни за човека, растенията и животните.

Продуктите на Атриа са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


8 февруари 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, енергоспестяващи бои, екологични бои, безвредни бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg