фирми продукти
представяме
работа
 
Без ремонти в София, докато се стопли времето

Без ремонти в София, докато се стопли времетоРемонтите в София ще бъдат временно спрени заради ниските температури. Това съобщи зам.-кметът на града Дончо Барбалов и уточни, че строителните дейности ще бъдат възобновени при затопляне на времето.

"На практика спираме основните строителни дейности - в центъра, по ул. "Каменоделска", както и изграждането на тролейбусното трасе в "Лозенец", обясни Барбалов.

Основната реконструкция в града в момента е обновяването на ул. "Граф Игнатиев". Общината премахна огражденията по улицата, за да улесни търговците по празниците, но от кметството са категорични, че ремонтът не е приключил.

До приключването на реконструкцията през март главният главният архитект трябва да изготви схема къде и как ще бъдат разполагани летните градини на заведенията. "Трябва в много ранна фаза да се вземе решение къде ще бъдат поставяни, за да не се случи същото, което на "Витошка" - изникване на големи аквариуми пред търговските обекти", обясни Здравков в края на миналата година.

По думите му след ремонта "Граф Игнатиев" ще заживее нов живот и изрази надежда, че столичани ще оценят направеното и новите придобивки.


8 януари 2019 - Монитор

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
ремонти, архитектура, градоустройство


още от категорията ремонти, реконструкции

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg