фирми продукти
представяме
работа
 
Пътят Русе - Велико Търново ще бъде ремонтиран приоритетно

Пътят Русе - Велико Търново ще бъде ремонтиран приоритетноПравителството прие промяна в списъка с пътни обекти, по които се изпълняват ремонтно-възстановителни дейности с вече отпуснати допълнителни разходи в размер до 150 млн. лв. по бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за 2018 г.

Сред новите обекти в списъка са участъци от първокласните пътища Русе - Велико Търново и Севлиево - Велико Търново - Антоново, както и участъци от третокласната пътна мрежа, между които Микрево - Раздол - Клепало - граница с Република Македония, съобщи правителствената пресслужба.

Предложените нови обекти са пътни участъци с интензивен трафик, по които до момента са извършвани само локални ремонти на настилката. По този начин ще се уеднакви технико-експлоатационното състояние на пътните отсечки и така ще се осигури по-безопасно движение на превозните средства.

Изменението се налага поради промяна в предварително определените прогнозни стойности при изготвянето на технологичните проекти и замяна на започнати по-късно обекти с такива, които ще бъдат завършени до края на тази година.


5 декември 2018 - Дневник

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
пътна инфраструктура, инфраструктурни проекти, пътни ремонти


още от категорията пътно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg