фирми продукти
представяме
работа
 
Настроение в точки

Търсите нещо ново за вашия дом? Омръзнали са ви едноцветните бои или тапетите, които се отлепват? Искате нещо различно и лесно за нанасяне и поддръжка?

Представяме на вашето внимание четири продукта, подходящи за различните типове интериори. Със своите точки и отблясъци, тези бои правят стените интересни и различни и внасят чар и оригиналност.

За авангардния интериор – CeboFree Black

Чебофрии Блек е изискана перлена декоративна боя с метални отблясъци и деликатни черни точки за вътрешни стени и тавани. Предлага се в дванадесет специално подбрани цвята. Към всеки от тях може да се добави сребърна, златна или медна слюда. Преливащите се точки и пробляскващата слюда превръщат декоративната боя в перфектна имитация на гнайсова облицовка.
Декоративният ефект проличава най-добре върху добре осветени повърхности.

CeboFree Black е декоративна боя за авангардни интериориЗа класическия интериор – Vanita

Ако не обичате експериментите, а предпочитате класическите решения, не се колебайте, а декорирайте стените си с Ванита. Екологично чиста вододисперсионна акрилна боя с шикозни бели точки, слънчеви цветове и деликатни перлени отблясъци. Предлага се в осемдесет стандартни цвята, което я прави лесна за съчетаване със съществуващи цветове на стени и мебели. Подходяща за всички помещения – хола, спалнята, даже детската стая, Ванита внася светлина и уют във всеки дом.

Vanita е декоративна боя за класически интериориЗа модерния интериор – CeboFree White

Чебофрии Уайт е декоративна боя с бели точки, която с добавянето на цветни точки CeboAd позволява да се получат безкрайни комбинации. Подходяща за всякакви интериори, тя е е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка. Широката цветова гама, над 80, варира от меки деликатни нюанси до ярки актуални цветове, а обогатена с CeboUp, придобива мек перлен отблясък, който гали окото. С Чебофрии ще внесете стил и елегантност в интериора.
 
CeboFree White е декоративна боя за модерни интериориЗа рустикалния интериор – Antico Coccio Etrusco


Антико Кочо Етруско е декоративна боя с уникална визия – прекрасна имитация на старинните италиански бои. Екологично чиста вододисперсионна боя с елегантни бели точки и деликатни пастелни цветове, която придава южняшки чар на всяка къща. Антико Кочо Етруско има изразен характер и дава възможност за създаване на изтънчени рустикални ефекти. Предлага се в две разновидности:

  • Бианко - само с бели точки в 80 стандартни цвята;
  • Моро - с бели и кафяви точки в 80 стандартни цвята.

Крайният резултат е перфектен както върху гладка, така и върху леко релефна основа. Нанесена върху мазилка Травертино, позволява да се постигне почти съвършена имитация на естествен туфов камък.

Изключително добро допълнение към вашата декоративна боя с точки са самозалепващите се фризове на италианската фирма T.I.L.A.S. Те са лесни за поставяне и могат да бъдат боядисани с която и да е от гореизброените декоративни бои. Десетте различни мотива върху тях са подходящи както за съвременни, така и за класически и рустикални интериори. С тях можете да отделите стената от тавана, да ограничите част от стената или просто да вмъкнете допълнителен декоративен ефект в някой от елементите на помещението.

Antico Coccio Etrusco е декоративна боя за рустикални интериори

Всички покрития са екологично чисти, устойчиви на почистване и леко измиване със сапун и вода. Всеки достатъчно сръчен домашен майстор би могъл и сам да се справи с нанасянето на декорациите, стига да следва указанията на етикета.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


14 септември 2018 - Comfort.bg

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, декоративни бои, перлени бои, акрилни бои, вододисперсионни бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg