фирми продукти
представяме
работа
 
Пробивни уреди и свредели STIHL - уреди с широк спектър на приложение

Свределите на STIHL са разработени за постигане на добър ефект в дълбочина. От взимане на почвени проби през издълбаване на дупки за засаждане на растения и фиданки до изграждане на огради - те винаги са вашият надежден помощник. Мобилните и здрави мощни уреди за професионална употреба, предназначени за управляване от един (ВТ 131) или двама (ВТ 360) души, се врязват бързо и мощно в почвата и улесняват работата ви. Допълнителният стоп-бутон за втория оператор при ВТ 360 или блокировката на свредлото QuickStop при ВТ 131 осигуряват безопасността на работещите за секунди.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Със здравия, управляван от един човек свредел STIHL BT 131 заетите професионално в градинарството, селското стопанство или строителната промишленост бързо и ефективно ще издълбават в почвата дупки за огради или точкови фундаменти и ще подготвят ямки за засаждане на растения.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Комфортно оборудваният модел убеждава с блокировка на свредлото STIHL QuickStop и с други технически детайли напр. стоп-бутон, гумирана ръкохватка, голяма подложка, резервоар за гориво (0,7 л) и лесно сменящ се хартиен въздушен филтър. Всички елементи за управление са леснодостъпни, тъй като са интегрирани в ергономичната гумирана ръкохватка.
Машината се врязва бързо в почвата благодарение на мощния двигател 4-MIX® на STIHL, който е икономичен и с равномерен ход, но също така и високопроизводителен, отделя ниски нива вредни емисии и не се нуждае от сервизно обслужване на маслото. За защита на работещия с BT 131 той е оборудван с блокировка на свредлото STIHL QuickStop, която при заклинване на свредлото в почвата се задейства веднага чрез освобождаващия лост и води до спиране на свредлото за части от секундата. Процесът на стартиране е улеснен и затова е по-комфортен. По време на работа включената в серийното оборудване подложка с голяма площ приляга към тялото на работещия за равномерно и точно водене на уреда. Стабилната тръбна рама е с ниско ниво на вибрации и осигурява работа с минимално усилие. За продължително използване без прекъсване се грижи големият резервоар за гориво.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Управляваният от двама души свредел STIHL BT 360 с утвърден мощен двигател с висок въртящ момент е конструиран за работа в тежки почви.
Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната му ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на BT 360. Заедно с вградения в карбуратора компенсатор дълготрайната филтрираща система удължава значително интервалите между почистванията на филтъра и защитава надеждно задвижващия механизъм. ВТ 360 е серийно оборудван и с блокировка за стартиране и за обратно въртене и допълнителен стоп-бутон за втория оператор. Рамата му е със здраво, гумирано покритие и може да се сгъва, което дава възможност за компактно транспортиране и съхранение на уреда, тъй като той се събира лесно, бързо и удобно във всеки стандартен багажник.
И за двата модела STIHL ВТ 131 и BT 360 се предлага богат асортимент свредла с различни диаметри, подходящи за многостранна употреба.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Иновационният ръчен пробивен уред с мощен бензинов двигател STIHL BT 45 в зависимост от оборудването е подходящ както за пробиване на дърво, така и за засаждане.
За това той може да се използва както от дърводелци и занаятчии и комунални предприятия, така и от градинари и озеленители. Двустепенният редуктор за по-добро приспособяване към съответната работна среда дава възможност и за въртене на шпиндела в посока, обратна на часовниковата стрелка, което се използва за освобождаване на свредлото в случай на заклинване. Положението на празен ход, при което шпинделът не се върти, осигурява безопасността на работещия при стартиране на двигателя. Уредът е оборудван и с антивибрационни елементи, които намаляват вибрирането му при работа. Нехлъзгавите гумени ръкохватки осигуряват сигурното му държане. Модификацията за пробиване на дърво е серийно оборудвана и със самозаключващ се автоматичен патронник и е подходяща за пробиване на дървесина, изграждане на огради и пейки и реставриране на дървени постройки.

Пробивни уреди и свредели STIHL

А с ВТ 45 за засаждане можете да издълбавате дупки в почвата, за да оформите облика на градината от цветята до храстите.
И за двата вида употреба се предлага богат асортимент свредла.

За повече информация посетете най-близкия дилър на STIHL или интернет страницата на компанията.

Автор: Андреас Штил ЕООД


8 юни 2018 - Comfort.bg

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
STIHL, свредели, пробивни уреди, професионални свредели, моторни свредели, градинска техника, дърводелска техника


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg