фирми продукти
представяме
работа
 
Термодекоративна боя Sofia - иновация, комфорт и красота за вашия дом

В статията от месец март запознахме читателите с термобоята Атриатермика и възможностите, които тя предоставя в борбата срещу мухъла и за икономия на енергия за отопление и климатизация. Днес представяме единствената термодекоративна боя Sofia (Софиа). Благодарение на нея към функционалните предимства на термобоите се добави и възможността за реализиране на многобройни декоративни ефекти.

Както и Атриатермика, тя е енергоспестяваща боя, изградена на базата на керамични вакуумни микросфери, специална терполимерна акрилна смола с изключително ниска термопроводимост и добавки – гарантиращи Wellness-Care® Technology и Energy Save 20% на Атриа.

Термодекоративна боя Sofia (Софиа) - енергоспестяваща боя

В какво се състоят основните предимства на Софиа?

Ефикасно и дълготрайно решава проблема с конденза и мухъла.

Второто предимство на системата Атриатермика+Софиа е по-добрият топлинен комфорт в помещенията, който се дължи на факта, че боята способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с Атриатермика, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С. Това позволява да се намалят и разходите за отопление.

НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ НА ЕНЕРГИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ С 20%. При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, боядисано с Атриатермика+Софиа, в сравнение с обикновените интериорни бои. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на топлопроводимост на боята е λ = 0,13-0,15.

За да се гарантират тези качества на покритието, Софиа трябва задължително да се нанесе върху ДВА слоя основа Атриатермика.

Боята е устойчива на многократно миене и почистване.

Термодекоративна боя Sofia осигурява по-добър топлинен комфорт в помещенията

Софиа има и още едно важно предимство – изключително конкурентна цена в сравнение с подобен род декоративни бои.

Цветове: Софиа се предлага в три стандартни бази: Неутрална, Сребърна и Златна. Всяка база може да бъде тонирана с осемте оцветителя на тинтометричната система Термо Колорс, като така се постигат 388 цвята.

Покривност: 10-12 кв. м/л.

Нанасяне: Софиа се нанася лесно и бързо:

  1. Нанесете два слоя Атриатермика с валяк с къс косъм. Ако повърхността е била засегната от мухъл, третирайте предварително заразените повърхности с Кеммуфа.
  2. Нанесете декоративната боя София с четка с движения на кръст.
  3. Оставете повърхността няколко минути, след което минете още веднъж повърхността с чиста четка, за да постигнете желания ефект.

Термодекоративна боя Sofia спомага за намаление на разходите за отопление или охлаждане с 20%

Термодекоративната боя Софиа е производство на италианската фирма Атриа. Тя е предпочитана както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното й качество, икономичност и лекотата на полагане.

Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


13 април 2018 - Comfort.bg

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, декоративни бои, термобои, енергоспестяващи бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg