фирми продукти
представяме
работа
 
Атриатермика - идеалното решение на проблемите с конденза и мухъла в жилищните помещения

Мухъл в жилищно помещение

Кондензирането на влага в помещенията е голям проблем, с който се сблъскваме всички. Кондензът е и основната причина за развитие на мухъл. Едно ефикасно и дълготрайно решение на проблема е използването на специално разработената антикондензна термобоя Атриатермика. Това е продукт, съдържащ керамични микросфери, които след изсъхване на боята образуват тънка, но ефикасна термична бариера. Тя прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза.

Второто предимство на Атриатермика е по-добрият топлинен комфорт в помещенията, който се дължи на факта, че боята способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с Атриатермика, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С. Това позволява да се намалят и разходите за отопление.

Стени и таван, боядисани с Атриатермика
 Стени и таван, боядисани с Атриатермика

На трето, но не на последно място е ДОКАЗАНОТО НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ЕНЕРГИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ С 20%. При нанасяне върху вътрешни стени и тавани на помещения Атриатермика играе ролята на терморефлектор и води до икономия на енергия над 20% в сравнение с използваните традиционни бои. Тези стойности са установени експериментално при направените тестове в акредитирана лаборатория в Италия.

Боята е устойчива на многократно миене и почистване.

Покривността на боята е 3 кв. м/л в ТРИ слоя.

Атриатермика се предлага в изключително широка гама от цветове – над 2300, като по този начин дава възможност за реализиране на многообразни интериорни решения.

Таван в баня, боядисан с Атриатермика
 Таван в баня, боядисан с Атриатермика

Преди да пристъпите към боядисване с Атриатермика, трябва да отстраните мухъла. За тази цел препоръчваме да използвате нашия специален антимухълен препарат Кеммуфа. Той унищожава както мухъла, така и спорите му. Продуктът е биоразградим, безопасен за здравето и не съдържа фенилживачни съединения.

Термобоята Атриатермика е производство на италианската фирма Атриа. Тя е предпочитана както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното й качество, икономичност и лекотата на полагане.

Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


9 март 2018 - Comfort.bg

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, термобои, енергоспестяващи бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg