фирми продукти
представяме
работа
 
Усещане за лукс и аристократизъм в интериора и екстериора

Мазилка Термофлекс® Antique

Различните комбинации и множеството възможности за изпълнение на интериорните площи в дома или офиса могат да окажат сериозно влияние върху нашите възприятия и цялостното ни настроение. Фактът, че прекарваме по-голямата част от своето ежедневие именно вкъщи или на работното място, поражда желанието да превърнем въпросните помещения в комфортна и предразполагаща среда.

Мазилка Термофлекс® Antique

Редица изследвания сочат, че най-сериозно емоционално въздействие върху качеството на експлоатация на дадено помещение оказва обликът на стените в него. Те се явяват и площите, които най-често биват подлагани на негативни влияния, възникващи вследствие на засилена експлоатация, постоянен човекопоток, проникване на влага и други. Вследствие на тези влияния, често се сблъскваме със следните проблеми:

  • Пораждане на пукнатини и възникване на неравности;
  • Поява на петна вследствие на влага или външни влияния;
  • Обезцветяване и избледняване.

Тези, както и ред други проблеми поставят на преден план въпроса:

Как да намерим баланса между красивите интериорни повърхности и тяхното дълготрайно експлоатационно качество?

Един от възможните отговори на този въпрос се нарича ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE.

Мазилка с антична структура

Античната структура позволява постигането на повърхности с особена детайлност. Изключително фината драскана структура от 0.8 мм, в която се предлага ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, позволява постигането на покритие със завидна ефирност, изцяло преобразяващо внушението на помещението. Нежните фракции на мазилката, в комбинация с множеството различни цветове, в които може да бъде тонирана, придават на помещението специфично изящество и особено внимание към детайла.

Усещане за лукс и индивидуалност в интериора
Мазилка Термофлекс® Antique
Фината детайлност на образувания слой, в комбинация с възможността за тониране на мазилката в над 2000 цвята, превръща ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE в перфектно средство за тотално преобразяване на интериорните площи. Усещането за изтънченост и лукс, присъщо за рустикалната визия на обработените площи, е ключът към динамичната и креативна трансформация на интериора.

Мазилка Термофлекс® Antique

Лесно полагане и структуриране

Красотата и детайлността на античната структура, присъща за мазилката, става достъпна за всеки, благодарение на лесното и бързо полагане на мазилката. Дори при работа върху стари основи, положеният слой позволява особено равномерно нанасяне и лесно структуриране. Благодарение на факта, че в процеса на полагане ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE не е особено чувствителна към температурните условия на средата, постигането на аристократичния облик на рустикалните повърхности се превръща в лесна и приятна задача.
Здравина на покритието

Противно на очакванията, навявани от особената детайлност, усещането за лукс и ефирната нежност на площите, обработени с ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, образуваният слой притежава особена якост и често намира приложение като защитно покритие за стени и тавани. Силикатният характер на покритието му придава свойството да се свързва с основата не само механично, но и химично, правейки го устойчиво на напуквания и структурни напрежения.

Дълготрайна цветова наситеност

Устойчивостта на мазилката на външни влияния като допир, продължителен натиск, търкане и други агресори, възникващи в процеса на експлоатация, я прави особено популярен избор за изпълнение на стените в перманентно натоварени помещения като антрета, коридори, конферентни зали и т. н. Изградената на база калиево водно стъкло пастообразна мазилка е неподатлива на цветови изменения, запазвайки първоначалния облик и цветова наситеност на площите максимално дълго време.
Мазилка Термофлекс® Antique
Хидроустойчивост и удължен живот на повърхностите

Мазилка Термофлекс® AntiqueРустикалните повърхности, постигани с ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, освен с ефирност и красиво излъчване, се характеризират и със своята доказана влагоустойчивост. Благодарение на специфичните си свойства, мазилката се характеризира с особена паропропускливост и резистентност към появата на гъбички, плесени и бактериални микроорганизми. Това я прави идеален избор за помещения, изложени на постоянна влага и изпарения като кухни, бани, спа центрове и други.

Едно от възловите свойства, присъщи за ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE, е особената устойчивост на стареене, гарантираща дълготрайното свежо излъчване на повърхностите. Именно благодарение на този факт, рустикалните повърхности, постигани с мазилката, се характеризират с чувствително удължен живот на основата. Всичко това, в комбинация с перфектното поведение при излагане на тежки атмосферни условия, прави ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE особено приложимо решение и при фасади, балкони, тераси и други екстериорни площи. Здравината на образувания слой, от своя страна, изкоренява шансовете за възникване на пукнатини, олющване на пластове и увредена цялостна структура при приложение в силно натоварени интериорни и екстериорни площи.

Изключително финото и детайлно покритие, в комбинация с дълготрайната здравина и безграничните възможности за цветово оформление, които работата с ТЕРМОФЛЕКС® ANTIQUE гарантира, правят продукта особено популярен избор за постигане на интериори с уникален дух и аристократично внушение.

За допълнителна техническа или търговска информация, моля посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния блог http://blog.marisanbg.com.

Автор: Марисан АД


21 юни 2017 - Comfort.bg

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
Марисан, мазилки, пастообразни мазилки, интериорни мазилки, фасадни мазилки


още от категорията мазилки, шпакловки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg